KAKO SE NOSI CRNO OVE SEZONE: 3 saveta za kombinacije sa šik detaljima (FOTO)

pixabay.com

Moda

KAKO SE NOSI CRNO OVE SEZONE: 3 saveta za kombinacije sa šik detaljima (FOTO)

Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogrešiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite – pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Prema tome, „all black“ stajling zvuči savršeno, piše Cosmopolitan.

Ipak, nekako nam se čini da je urezano mišljenje da je rezervisan za hladne i tmurne dane. Odlučile smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno.

U nastavku donosimo tri ideje kako svoj crni stajling možete da prilagodite proleću i letu, a tajna je u modnim dodacima:

Bele patike
Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Mogu se nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerkii klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima se ne može pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na vama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne volite patike, isti efekat postići ćete sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

View this post on Instagram

cozy🏙

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Šarena marama
Postoji li išta što nas podseća na proleće više od šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom outfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monohromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu „povratničkih“ trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina – oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovoga proleća vredi samo jedno pravilo – što šarenije, to bolje!

Upečatljiva torba

Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i – „all black„. U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imate zaista veliki izbor različitih torbi. Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama… Važno je samo da bude što otkačenija!

Izvor: Cosmopolitan Miss7

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top