NEĆETE ZNATI U ŠTA PRE DA GLEDATE: Zavirite u dom Siniše Mihalovića, prepun detalja i beskrajne ljubavi (FOTO)

Poznati

NEĆETE ZNATI U ŠTA PRE DA GLEDATE: Zavirite u dom Siniše Mihalovića, prepun detalja i beskrajne ljubavi (FOTO)

Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi

Arijana Rapaćoni Mihalović, supruga čuvenog Siniše Mihalovića, podelila je krajem avgusta snimak i fotografije nastale u njihovom porodičnom domu kada je proslavljeni fudbaler i trener stigao kući nakon lečenja u jednoj bolnici.

Slavna lepotica i deca koju je par dobio tokom dugog i srećnog braka dočekali su Mihajlovića uz balone i poruku na srpskom jeziku Dobrodošao kući, tata, volimo te.

Tada smo imali priliku da zavirimo u luksuzno opremljeni dom poznatog sportiste i njegove porodice, pa smo potražili još neke fotografije svog doma koje su Mihajlovići delili.

Kao što imamo priliku da vidimo, u pitanju je luksuzno opremeljena kuća kojom dominiraju brojni detalji, koji su mahom u kontrastu. Najdominantnije boje su bela i crna, ali ima i sitnica koje razbijaju monotoniju zebra printom, crvenom ili sve popularnijom mint bojom.

Evo kako to izgleda.

<p>Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi</p><p>Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi</p><p>Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi</p><p>Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi</p><p>Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener, nakon što je primio propisane terapije u bolnici, trenutno uživa u svom porodičnom domu, pravoj maloj oazi</p>

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top