Darko Lazić juče je proslavio 28. rođendan, a evo ko ga je prvi obradovao

Poznati

Darko Lazić juče je proslavio 28. rođendan, a evo ko ga je prvi obradovao

Iza popularnog pevača je turbulentnih, napornih godinu dana, prepunih borbe, uspona i padova, a on je iz svega izašao kao pobednik, pa 28 godina puna u posebnom raspoloženju.

Folk pevač Darko Lazić juče je napunio 28 godina, a tačno u ponoć njegova verenica Marina Gagić mu je priredila iznenađenje. Darko se u subotu uveče nalazio u Švajcarskoj, gde je imao nastup, a najsrećniji je bio kada je u ponoć na ekranu telefona ugledao partnerku i sina.

View this post on Instagram

amazing ✨💫

A post shared by @ gagicmarina on

— Marina mi je u ponoć uputila video-poziv. Čestitala mi je rođendan sa Aleksejem u naručju. On je bio polubudan, jer je bilo kasno. Oni su mi prvi čestitali rođendan, a onda majka, otac i ostala rodbina. Ćerka Lorena me je takođe zvala da mi čestita rođendan — kaže Darko, a potom otkriva šta su mu najmiliji poželeli za rođendan.

View this post on Instagram

family 👪✨

A post shared by @ gagicmarina on

— Poželeli su mi da što pre ozdravim, da imam uspešan koncert, što više ljubavi, sreće, para. Klasika. Ono što se može poželeti pevaču, daj para i zdravlja, ostalo ćemo lako — kroz osmeh otkriva on.

Darku Laziću su i pojedine kolege čestitale rođendan putem društvenih mreža. Među prvima se oglasila njegova kuma Andreana Čekić.

— Srećan ti divan dan, pobedniče moj. Voli te kum — napisala je Čekićeva na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj grli Lazića.

blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top