Prošlo je deset godina od videa ‘Bože, Petra’: Prepoznaju me

screenshot

Zabava

Prošlo je deset godina od videa ‘Bože, Petra’: Prepoznaju me

I dan danas me u školi deca pitaju jesam li ja ta. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to volela i bilo mi je zanimljivo zato što ću biti popularna, ispričala je Petra

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su pre desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obeležila život.

– Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali pre je toga bilo više – rekla je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

Devojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i ‘pravu’ Petru. Natalija nije mogla verovati da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’.

– I dan danas me u školi deca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to volela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra.

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali onaj ‘originalan’ pogledan je preko 3,3 miliona puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

– Da sečeš kosu da budeš ćelava? Bože, Petra!

Pored toga, Natalija je nasmejavala gledatelje i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako ‘jadna’ Petra gotovo da i nije mogla doći do reči, ali Natalija joj je celo vreme govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’.

Jovana Maletić, voditeljica emisije ‘Flashback’ u kojoj se prisećaju ljudi koji su bili pre popularni, seća se i Natalije.

– Kad smo anketirali publiku koga bi voleli videti u emisiji posle određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gde je ta devojčica, odnosno gde je ‘Bože, Petra’ jer je to tako ostalo – rekla je Jovana.

24sata.hr

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top