Dnevni horoskop za 18. oktobar: Ribe plove mirnim morem, Ovan ima problema sa zdravljem, Lav mora da se relaksira, Vage imaju sreću na poslu

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 18. oktobar: Ribe plove mirnim morem, Ovan ima problema sa zdravljem, Lav mora da se relaksira, Vage imaju sreću na poslu

OVAN

Naredni period će vam biti prilično napet. Očekuje vas dosta obaveza i posla. Niste sasvim iskreni prema osobi do koje vam je stalo i povremeno osećate neku dozu griže savesti zbog toga. Infekcije disajnih puteva su moguće.

BIK

Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, sada je vreme da preuzmete odgovornost i da se sa tm suočite. Vašem partneru neke stvari nisu jasne u komunkaciji sa vama i potrebno je da budete ponekad otvoreniji. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za posao. Uspećete da ostvarite sve planove koje imate. Nemate ni jedan razlog za brigu. Moguće je da ćete se zainteresovati za osobu koja se pojavljuje u vašem okruženju. Odlično se osećate!

RAK

Današnji dan vam je dobar, poslovi teku onako kako ste planirali i generalno ste zadovoljni. Trenutno vam je ljubav veoma važna stavka u životu i trudite se da maksimalno zadovoljite svog partnera. Oči su vam osetljive.

LAV

Uspešni ste i zračite pozitivnom energijom. Poslovno okruženje vas ceni i poštuje. Veoma ste posvećeni vašem partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Moguće je da razmišljate o braku. Prijao bi vam neki vid relaksacije.

DEVICA

Pažljivo razmotrite novu poslovnu ponudu koja vam dolazi jer bi to mogao da bude mač sa dve oštrice. Partner vam deluje nepouzdano i vi u njega nemate preterano poverenje. Moguće su nestabilnosti. Prilično ste malaksali i umorni.

VAGA

Imaćete sreće na polju posla. Uskoro će vam se otvoriti prilika da napredujete. I vi i vaš partner ste došli do istih zaključaka i mišljenja. Stavovi po pitanju zajedničke budućnosti vam se poklapaju. Problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete danas napeti i da na poslovnom polju dosta toga neće biti onako kako očekujete. Situacija na ljubavnom polju vam je promenljiva i dosta toga vas koči i sputava u ostvarenju želja. Povedite računa o alergijama.

STRELAC

Da biste uspeli da ostvarite sve planove koje imate po pitanju posla, biće vam potrebna nečija pomoć. Moguće je da ćete imati neke ljubavne preokrete i turbulencije onda kada to najmanje budete očekivali. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Sve okolnosti na polju posla mogu da idu vama u prilog. Očekuje vas povoljan period za ovo polje. Dobićete novog udvarača koji će pokazati da je spreman da bude veoma uporan kako bi zadobio pažnju. Problemi sa glavoboljom.

VODOLIJA

Možete da očekujete jako povoljan dan za nova poslovna dešavanja. Pred vama su važni sastanci. Moguće je da vam je i dalje jako teško da se oslobodite uticaja prošlosti i da zaboravite na bivšeg. Povedite računa o ishrani.

RIBE

Poradite na koncentraciji kako ne biste pravili veće greške na poslovnom polju u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje trzavice, probleme i prepirke sa voljenom osobom. Mogući su bolovi u grlu.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top