KRILI SU DA SE UOPŠTE PORODILA: Zgodni glumac objavio fotografiju trećeg deteta i SLUČAJNO otkrio pol bebe

instagram

Poznati

KRILI SU DA SE UOPŠTE PORODILA: Zgodni glumac objavio fotografiju trećeg deteta i SLUČAJNO otkrio pol bebe

Blejk Lajvli Rajan Rejnolds su jedan od najtajnovitijih parova u Holivudu i izuzetno se trude da njihova deca ne osete teret slave, pa ih ne izlažu oku javnosti. Ipak, ponekad je teško suzdržati se…

Blejk Lajvli (32), koju šira publika zna po ulozi u seriji Tračara, i Rajan Rejnolds (42), čuveni superheroj Dedpul, tokom leta su postali roditelji po treći put.

Par je pre toga imao dve ćerkice: Džejms i Ines Rejnolds.

Par inače obraća mnogo pažnje na čuvanje svoje privatnosti, pa o njihovoj porodici javnost zna malo šta, pa su tako svi bili iznenađeni kad su mediji došli do informacije da je glumica donela na svet njihovo treće dete, čiji se pol i dalje ne zna. Odnosno, nije se znao do danas!

Rajan je, naime, na društvenoj mreži Tviter podelio fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom i novorođenom bebom u jednoj šumi u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija. Glumac je sakrio lice deteta, ali je u tekstu koji prati fotografiju (ne)namerno otkrio kog je pola njegovo treće dete.

— Volim Britansku Kolumbiju. Želim da moje ćerke dožive isto prirodno igralište u kom sam ja odrastao — napisao je glumac, između ostalog, u političkoj poruci kojom poziva Kanađane da glasaju za kandidata koji će obratiti pažnju na klimu i klimatske promene.

Budući da glumac nije pomenuo sina, izgleda da su Ines i Džejms dobile mlađu sestru!

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top