13-godišnji sin kupio svojoj samohranoj majci automobil: Zarađivao je tako što je kosio dvorišta susedima

Uncategorized

13-godišnji sin kupio svojoj samohranoj majci automobil: Zarađivao je tako što je kosio dvorišta susedima

William Preston (13) iz Nevade dugo je štedio novac kako bi svojoj samohranoj majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore.

William živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a kako piše NBC majka se mučila jer nije imala automobil. Stoga je dečak odlučio nešto preduzeti po tom pitanju.

Kada nije bio u školi, ili radio zadaću, ovaj divni dečak zarađivao je koji dolar više tako što je kosio dvorišta susedima. Uštedio je nešto novca, a na ovu sjajnu ideju je došao kada je na Youtubeu vidio kako neka druga deca, puno starija od njega priređuju iznenađenje svojim roditeljima kupujući im auto.

Na početku je mislio da neće uspeti u svojoj nameri, a onda je jednog dana u oglasima našao beli Chevrolet Metro koji nije bio jako skup. Međutim, i dalje mu je nedostajalo nešto novca.

Koliko je snažno želeo da iznenadi svoju majku govori sledeći potez koji je povukao – vlasnici automobila je ponudio svoj Xbox kao zamenu.

“Auto je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu bi li mogao da ponudim svoj Xbox, ili da nešto učinim kako bi mi uračunala u cenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala”, ispričao je William novinarima.

Nakon razgovora s vlasnicom automobila je objavio mami dobre vesti. Nije mu poverovala pa je otišla kod žene koja je prodavala auto i uverila se u njegovu priču.

“Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima za mene uskočio je moj sin. Svi prolaze kroz teške životne trenutke, ali uvek se može dogoditi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite”, ispričala je Williamova majka Krystal Preston za “NBC-2” i dodala:

“Izgubila sam se, vrištala sam od sreće. Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu opisati osećaje. Ne postoje reči kojima bih objasnila koliko sam ponosna”.

Izvor: magazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

To Top