Dnevni horoskop za 20. oktobar: Ovan je spreman za novu ljubav!

Lifestyle

Dnevni horoskop za 20. oktobar: Ovan je spreman za novu ljubav!

OVAN

Sa kolegama sa kojim sarađujete imate solidan odnos i generalno vam vlada povoljna atmosfera na poslu. Spremni ste za nova poznanstva, za nove ljubavi i za promene kada je u pitanju polje emocija. Mogući su problemi sa jetrom.

BIK

Možete da se nadate prilici da na polju finansija ostvarite daleko bolje stanje. Dosta toga bi moglo da vam se razreši uskoro. Dopada vam se osoba koju poznajete iz vašeg bliskog okruženja. Na polju zdravlja nemate probleme.

BLIZANCI

Dobro se snalazite na svom poslu i spremni ste da još učite i dodato napredujete kako bi ostvarili svoje ambicije. Voljena osoba bi mogla da unese mir i radost u vaaš život. Pred vama je jako povoljan period. Prolazna malaksalost je moguća.

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poslovne promene, ali ćete im se lako i brzo prilagoditi. Očekuje vas miran dan kada je u pitanju ljubavno polje, ne biste trebali da imate velike promene. Povećajte unos vitamina.

LAV

Danas vas čeka dan koji će biti prilično opušten. Imaćete priliku i da malo odmorite od raznih obaveza. Moguće je da ćete imati zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom imate zajedničke prijatelje. Odlično stanje na ovom polju.

DEVICA

Očekuje vas prilika da ostvaarite poboljšanje na polju zarade. Uspećete da zadržite sve pod svojom kontrolom. Osoba koja vam se dopada će pokazati da ima osećanja ka vama i uskoro ćete imati priliku za vezu. Osetljivo grlo.

VAGA

Ako čekate pravi trenutak za pokretanje privatnog posla, treba da znate da će vam se ta šansa veoma uskoro i ukazati. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom polju sa nekom novom osobom. Povedite računa o plućima.

ŠKORPIJA

Nećete moći da ostvarite sve svoje planove danas ali ste na dobrom putu da do toga jednom dođe. Ako postoji problem sa voljenom osobom, sada je vreme da se maksimalno posvetite razrešenju istog. Posetite lekara.

Za 6 znakova Zodijaka upravo počinje najbolji period u životu: Narednih 5 godina pratiće ih ludačka sreća!
STRELAC

Vi se generalno dobro snalazite na svom radnom mestu i nemate veće probleme na poslu. Voljena osoba će pokazati da ima jaka osećanja ka vama i da je spremna da se trudi za vašu vezu. Zdravlje vam je odlično.

JARAC

Iako na polju posla imate jake protivnike i rivale na kraju ćete ipak uspeti da osvojite prvo mesto u svemu. Moguće je da vam se dopada osoba koja je trenutno zauzeta ili vas prate neke komplikacije. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.

VODOLIJA

Ukoliko ste želeli da napredujete kada je u pitanju posao, možete da očekujete da će vas sreća pratiti. Iako su emocije između vas i osobe do koje vam je stalo veoma jake, dolazi do udaljavanja. Manji problemi sa vidom.

RIBE

Danas ste naročito umorni i nemate previše snage. Nije vam lako da se posvetite svom poslu sada. Došli ste do konfliktne situacije sa voljenom osobom. Osećate da je vreme da neke stvari jasnije rešavate. Sinusi su vam osetljivi.

Izvor: Kurir

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top