Horoskop za sledeću nedelju: Blizance očekuju ljubavne brige, a Devicu veliki uspeh u karijeri

Lifestyle

Horoskop za sledeću nedelju: Blizance očekuju ljubavne brige, a Devicu veliki uspeh u karijeri

Nedeljni horoskop od 20. do 27. oktobra 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo zbunjeni jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće su pozitivne promene u kolektivu. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte neki film.

BIK

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva koraka prema napred pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kada zbrojite sve, nije tako loše, jer se ipak nešto menja. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte biti što više realni.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sada nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim emocijama.

RAK

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se strastima za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će vas uznemiriti što ćete morati a odradite i posao svojih kolega.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

LAV

LJUBAV: Ljubavna turbulencija i neraspoloženje ovih dana vladaju na vašem polju romantike. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom ili lepim rečima.

KARIJERA: Ove nedelje želite najviše vremena da provedete u miru svog doma. Radovi u kući događaće se spontano. Na poslu vas očekuje sukob sa autoritetima. Budite mudri.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas vesele.

DEVICA

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usmeriti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće sa voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi žele da sarađuju sa vama. Potrebno je bolje da se povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kada to uradite, trebaće još razraditi neke detalje. Razradite sve u detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Jača vaše samopouzdanje.

VAGA

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i privlačni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama poželeće da flertuju.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko malih problema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na bliske prijatelje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Tokom ove nedleje vaši će se lični odnosi verovatno poboljšati. Svakim danom postajete spremniji za deljenje sa drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Doći će do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u vlastitom domu. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

KARIJERA: Pred vama je nedelja putovanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjuju nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

JARAC

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstitćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pravi vođa. Shvaćate da je vredilo da se potrudite i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na kasniji rad u kojem mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

RIBE

LJUBAV: Ne gnjavite partnera sa dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kada to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

Prilagođeno sa: Ehoroskop

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top