Kako zavesti svog muškarca na romantičnom putovanju?

Ljubav i seks

Kako zavesti svog muškarca na romantičnom putovanju?

Dobro ste pročitale naslov. Ne kako zavesti stranca, već kako zavesti svog muškarca! Mnogi parovi se slažu da u dugoj vezi ili braku svakodnevica često proguta romantiku. Za sve one koji žele da malo raspire strasti i ožive prvi ljubavni plamen, putovanje je dobar početak.

Možete se odlučiti za neku daleku destinaciju od koje uzavri krv i na samu pomisao, kao što su Kuba, egzotični Tajland ili opuštajući Bali. Možda su Maldivi sa svojim belim peskom mesto na kom možete početi ljubav ispočetka? Ili ste pak za bližu varijantu, kao što je neki romantični evropski grad? Ne morate uvek otići mnogo daleko, nekad se romantika nalazi tu, iza ćoška. Najbitnije je da krenete na putovanje zajedno, rešeni da ponovo osvojite svog muškarca svojim šarmom.

Iznenadite partnera, izaberite romantičnu destinaciju

Bliži vam se godišnjica veze, braka ili njegov rođendan? Razmislite o originalnom poklonu kao što su karte do nekog romantičnog gradića, letovališta ili planine. Verovatno već znate kakvo je to putovanje koje najviše raduje vašeg voljenog. Možda je to u hotel u kom ste proveli medeni mesec ili pak odlazak na neko novo egzotično mesto? U svakom slučaju, beg iz svakodnevice dobro dođe kada želite da osvežite vezu i partnerski odnos.

Za one koji nemaju mnogo slobodnog vremena i para, tu su uvek produženi vikendi, sve više popularni city break ili pak spa vikend. Možda je opuštajuća masaža sa čokoladom za dvoje baš ono što vam je potrebno da se ponovo pogledate i zaljubite jedno u drugo.

Koju god destinacij da izaberete, neka to bude prva tačka avanture zvane zavođenje.

Odeća je (ne)važna

Šta god da spakujete u kofer, ne zaboravite na zavodljiv donji veš. Neka to bude čipkani brushalter koji on baš voli ili neke nove crvene gaćice. Halteri, čarape, štikle – sa ukusom i merom izaberite seksi donji veš i ne otkrivajte ništa sve dok ne stignete na svoj mali odmor. Iznenadite ga uveče pred izlazak u šetnju ili na večeru.

Raspustite kosu ili je zavežite u visok rep. Prošetajte sobom samo u donjem vešu i zatražite od njega da izabere koju haljinu da obučete. Dovoljan će biti jedan pogled na vaše telo da zaboravi i na odeću i na izlazak!

Zajedno pod tušem

Moderna kupatila i tuš-kabine u hotelskim sobama i te kako mogu uticati na popravljanje romantike u vašoj vezi ili braku. Pomislite samo na to: tuširanje pre izlaska ili pred spavanje posle kog vas ne čeka posao ujutro ili odlazak u teretanu ili pijacu. Jednostavno – uživanje pod vodom!

Zašto onda ne biste učinili da to bude uživanje za dvoje? Prepustite mu tuš-kabinu i kupatilo izgovarajući se da morate još nešto da pročitate ili da vam je lakše da se kasnije okupate, a onda, čim čujete da je uključio tuš, uvucite se u kabinu kod njega. Iznenadićete ga prijatno i podsetiti možda na prve dane zajedničkog života kada su takva tuširanja bila deo vaše rutine. Šta će se kasnije desiti – prepustite to njegovim maštarijama.

Izvinite, da li se poznajemo?

Kod mnogih muškaraca „pali“ igra stranaca. O čemu se radi? Krenite zajedno u šetnju ili kupovinu suvenira. Izgubite se na trenutak među tezgama ili u nekoj radnji. Ukoliko ste zajedno na ručku ili pijete kafu u lokalnom kafiću, možete se nakratko izgubiti u toaletu. Kada se vratite, ponašajte se kao da se ne poznajete.

Jedno kratko pitanje: „Izvinite, nova sam u gradu, možete li mi pokazati gde je pošta?“ ili još jednostavnije: „Izvinite, da li je ovo mesto slobodno?“ otvoriće jednu potpuno novu dimenziju razgovora i događaja.

Na ovu igru zavođenja, vaš muškarac će sasvim sigurno odgovoriti impulsivno i pozitivno. Tako ćete dobiti priliku da saznate nešto novo jedno o drugom, da se igrate, flertujete i zabavite. Možete da iskusite nešto nepoznato, a opet da budete sigurni i bezbedni, jer na kraju krajeva, kada se probudite u krevetu posle vatrenog vođenja ljubavi sa „strancem“, to će ponovo biti vaš partner.

Neverovatno je velika moć jednog običnog pitanja: „Izvinite, da li se poznajemo?“ Obavezno isprobajte!

Kako da zavedete partnera na odmoru kad sa vama krenu i deca?

Šanse da sačuvate romantične trenutke i zaljubljenost na vrhuncu drastično se smanjuju jednom kada dobijete decu. Roditeljstvo donosi neke nove radosti i brige. Neispavanost i umor ne ostavljaju mnogo vremena da mislite na donji veš, ljubljenje i zavodljivi ples pod tušem. Ipak, to ne treba da bude prepreka vašem ljubavnom životu. Posebno kada su u pitanju mladi i „novopečeni“ roditelji, mali gest pažnje, nekoliko zavodljivih pogleda i dodira mogu učiniti čuda.

Iako deluje kao nemoguća misija, zavođenje na zajedničkom porodičnom putovanju može značajno uticati na vaš brak i ljubavnu strast u njemu. Neka to bude zavođenje u nagoveštajima: podelite sladoled ili piće, razmenjujte česte i nežne poglede i reči, mazite se dok deca spavaju. Bioskop je uvek dobra ideja. Povedite decu da gledaju neki uzbudljiv dečji film, a vi se čitavu projekciju držite za ruke kao nekad na prvom ili drugom sastanku.

Akvapark ili hotel sa zabavnim sadržajem za decu – zašto da ne?

Idealno mesto za celu porodicu mogu biti akva parkovi ili pak hoteli sa bogatim sadržajem za decu. Vaši mališani mogu uživati na vodenom toboganu ili u bazenu dok se vi smeškate jedno drugom na ležaljkama.

Iskoristite svaki slobodan trenutak da razbudite strastvena sećanja iz prvih dana vaše veze. Umesto da svako gleda u svoj telefon, da se opuštate uz knjigu ili razgovarate o poslednjoj rati kredita, pitajte ga između dva gutljaja kafe gde bi vas odveo da može ili koje mesto na vašem telu bi poljubio da niste na javnom mestu. Neće mu biti lako da se suzdrži od pogleda i dodira.

Budite ponovo njegova heroina

Na kraju, ali ne i najmanje važno, posvetite se pre svega sebi. Želite da zavedete svog supruga, da vas gleda kao što je to činio na medenom mesecu ili u prvim danima veze ili braka? Ponašajte se i mislite tako kao da živite upravo te dane.

Zamislite da u vama postoji neko dugme koje kaže: „Ja sam divna privlačna žena koju on obožava“! Pritisnite to dugme i dopustite da se čarolija sama desi. Ta promena u vama neće promaći njegovom oku. Jednostavno, postaćete ponovo njegova heroina, glavna junakinja vašeg zajedničkog romana. Nasmešite se i dočekajte ga s posla poljupcem i kartama za putovanje. Zavođenje nikad neće biti slađe!

Izvor: Zenskikutak.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top