NJEGOVA LJUBAV UDAVILA SE U DUNAVU, A SA NJOM I BRAT I DEDA: Naš muzičar preživeo je tragediju, a sreću mu je vratila ONA

Poznati

NJEGOVA LJUBAV UDAVILA SE U DUNAVU, A SA NJOM I BRAT I DEDA: Naš muzičar preživeo je tragediju, a sreću mu je vratila ONA

Danas je ponovo srećan i voljen, ali tada mu se svet srušio.

Nenad Aleksić Ša pre nekoliko godina otkrio je da je preživeo ogromnu tragediju. Naime, njegova ljubav je umrla užasnom smrću — udavila se u Dunavu. Ipak, nakon dugo vremena, uspeo je da se povrati i ponovo zaljubi, a danas je Ivana njegova supruga i najveća reperova podrška.

Ša je progovorio pre par godina o detaljima ovog tragičnog događaja:

„Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka… Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda, i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim“, otkrio je reper.

Nenad je od 2015. godine u braku sa Ivanom, za koju je izjavio da mu je u životu pomogla da sve digne na viši nivo, te da ga je usmeravala i više nego pozitivno uticala na njega.

<p>Danas je ponovo srećan i voljen, ali tada mu se svet srušio.</p>

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top