Fudbaler Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA

instagram

Poznati

Fudbaler Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA

Fudbaler Luka Jović je, kako je „Blic“ već pisao, uplovio u vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je uslikan u Madridu. Iako za javnost retko govori o privatnom životu, poznato je da je Luka početkom ove godine dobio sina sa Anđelom Manitašević.

Luka Jović i Anđela Manitašević

Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili naslednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko meseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

– Tek sada mogu da razumem moje roditelje koji su govorili da smo im sestra i ja najveća motivacija u životu. Zbog Davida želim da budem najbolji. Oduvek sam želeo da budem mlad otac i ta želja mi se ispunila. Ima tu mnogo prednosti, a i mana, ali najbitnije je da uživam u novoj ulozi i da sam srećan. Sa Davidom nema nikakvih problema, ne plače, ne budi se noću. Samo se smeje, baš je vesela beba. Svaki trenutak sa njim za mene je dragocen – rekao je Luka u maju za magazin „Gloria“.

Anđela i Luka nisu preterano eksponirali u javnosti svoju vezu, te se na društvenim mrežama mogla pronaći tek poneka njihova zajednička fotografija.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top