Ilustracije koje jasno pokazuju razlike između prvog i drugog deteta

Kuća i porodica

Ilustracije koje jasno pokazuju razlike između prvog i drugog deteta

Roditelji sigurno znaju da postoji ogromna razlika između odgajanja prvog i drugog deteta. Od drugačijeg pristupa u trudnoći, do drugačijeg vaspitanja i načina odrastanja. Sve situacije je sjajno prikazala Veng Čen, umetnica i kreatorka virtuelnih igrica kao i ono najbitnije – mama.

Oduvek je živela u okruženju koje se povezivalo sa umetnošću. Još u detinjstvu shvatila je čime želi da se bavi i sve do danas tu misiju obavlja vrlo uspešno.

„Kada sam imala samo 2,3 godine, majka je nacrtala malu sirenu i ispričala mi priču“, piše na sajtu koji vodi kineska umetnica. „Bila sam fascinirana, bio je to magičan trenutak u kome je najlepša slika nastala iz mamine olovke. Verujem da sam se tada zaljubila u crtanje i pričanje priča pred spavanje“, kaže Veng.

Sada se fokusira na crtanje stripova o svojim snovima i dnevnim situacijama dok podiže dve ćerkice: stariju Elektru i mlađu Ali.

„‘Mesicov stripovi su nastali impulsivno. Nisam trošila vreme na dizajniranje, samo sam uronila i počela da crtam“, priča majka i umetnica Čen.

Njena najskorija serija crteža govori o razlikama između prvog i drugog deteta, i stripovi su presmešni jer bole koliko istine ima u njima. Šta vi mislite, je l’ pogodila žicu?

Čuvanje dečjih fotografija

Od sjaja do očaja

Prvi dan škole

Koga briga?

Snaga na usta ulazi

Sigurno ste čuli rečenicu: „Obuci nešto bratovo.“

Sreća je u malim stvarima

Kad deca nisu besna, kuća nije tesna

Ma preboleće ono to

Hahahahaha

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top