„REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM, ŽIVOT MOŽE BITI POGUBAN“ Ispovest Megan Markl uzdrmala Britaniju, priznala da su je UPOZORAVALI

Printscreen/Instagram

Poznati

„REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM, ŽIVOT MOŽE BITI POGUBAN“ Ispovest Megan Markl uzdrmala Britaniju, priznala da su je UPOZORAVALI

U velikom i emotivnom intervjuu za ITV, Megan Markl otkrila je tajne svog života na dvoru, i priznala da iako svi misle da im cvetaju ruže, njima ni malo nije lako.

„Mi ne živimo, mi preživljavamo. Nije lako balansirati i izboriti se uz svu ovu medijsku pažnju“ , izjavila je ona na početku intervjua.

Intervju je sniman prilikom njenog putovanja u Afriku, a supruga princa Harija izjavila je da je život na dvoru veoma težak.

– Prijatelji su mi govorili da se ne udajem za Harija, rekli su da život može biti poguban. Istina je da sam se pre trenutka i tokom porođaja osećala ugroženo i bila sam u velikom strahu – izjavila je ona.

Megan objašava da iako je u SAD bila glumica i navikla je na svetlo reflektora, njen život se drastično promenio kada je postala članica britanskog dvora.

– Mislim da me niko ne razume. Želim da budem srećna, pokušala sam da budem hladna, da se prilagodim, ali to je nemoguće. Kada sam krenula da se zabavljam sa Harijem, prijatelji iz SAD su bili oduševljeni, a prijatelji iz Britanije rekli su mi da će mi tabloidi uništiti život. Nije lako živeti ovako, kada čovek sve drži u sebi, to može biti pogubno – dodala je ona.

Ona je na pitanje kako se oseća sada odgovorila da je loše, a potom se i zahvalila na pitanju, jer kako je rekla, jako dugo je niko nije pitao kako je zapravo. Intervju koji je dala ITV poprilično je uzdrmao Veliku Britaniju.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top