5 razloga zašto treba da cenite Škorpije u svom životu

pixabay.com

Lifestyle

5 razloga zašto treba da cenite Škorpije u svom životu

Osobe rođene u znaku Škorpije jedne su od onih s kojima retki mogu da „kliknu“ na prvu. Pri upoznavanju, Škorpije su dosta oprezne, vole dobro da ispitaju teren i prouče osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina.

Ipak, pročitajte ove razloge i zavolite ih od samog početka:

1. Jaaako su duhoviti
Svi volimo da imamo prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su nesumnjivo jedni od tih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na svoj račun. Opuštena druženja s prijateljima njihova su teritorija. Dajte im šansu i pustite ih da vas nasmeju do suza.

2. Vaši neprijatelji su njihovi neprijatelji
Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez razmišljanja štitiće svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično. U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

3. Snažna intuicija
Svi mi trebamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kog uvek možemo da pokupimo koji kvalitetan savet. Škorpije su baš takve – intuitivno razdvajaju dobro i zlo pa se tom osećaju prepuštaju rado i često.

Intuicija i pronicljivost su im jače strane, a pogotovo kada je reč o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda ipak treba da poslušate savet vezan uz posao ili novog partnera!

4. Neće vam dati da odustanete
Jednom kada Škorpije postave cilj, one se fokusiraju i do njega dođu. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebate Škorpije da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva – shvatiće to kao misiju. Na primer, ako im kažete da ne dopuste da odustanete od teretane i ovaj put, budite sigurni da će vas vaša Škorpija, kada dođu žute minute, bukvalno otpratiti do tamo.

5. Privrženi su i odani
Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpije će ostati sa vama zauvek. Oni nisu neodlučni, ne menjaju strane i nisu skloni osuđivanju.

Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne pridike. Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne. Osim što nisu skloni tračevima i šuškanjima pa su jako direktni, nikada ne bi izdali prijateljske osećaje koji vas vežu.

IZVOR: miss7.24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top