Dnevni horoskop za 24. oktobar: Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 24. oktobar: Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana!

Vaga je odlično raspoložena, Bika očekuje povoljna atmosfera, Blizanci imaju problema sa bubrezima

OVAN

Bićete zadovoljni okolnostima u kojima se budete našli na polju posla. Sreća je na vašoj strani. Ukoliko ste imali neke probleme sa voljenom osobom, sada je pravi trenutak da ih rešite kroz otvoren razgovor. Stvarajte zdravije navike.

BIK

Očekuje vas povoljna atmosfera u kojoj ćete moći da ostvarite željeni poslovni napredak. Ljubavna situacija u kojoj se nalazite je nestabilna i nije vam ni malo lako da donesete pravu odluku. Ne očekuju vas problemi.

BLIZANCI

Moguće je da vam nije lako da ostvarite svoje poslovne planove danas. Kočnice vas čekaju na svakom koraku. Voljena osoba ima potrebu da provodi više vremena sa vama a vi se sklanjate. Problemi sa bubrezima su naglašeni.

RAK

Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana i biće veoma važno da napravite dobru organizaciju. Moguće je da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu i da vam ona često zamera. Povećajte unos vitamina.

LAV

Nije preporučljivo da ulazite u sukobe oko novih poslovnih projekata kako ne bi došlo do većih komplikacija. Ukoliko ste slobodni ukazaće vam se prilika za novo poznanstvo i za početak nove ljubavne veze. Problemi sa srcem.

DEVICA

Potrebno vam je mnogo vremena kako biste na polju posla ostvarili pomak koji želite. Dobro se osećate kada ste sa vašim partnerom i prija vam to što je vaša veza fleksibilna i donekle prijateljska. Bolovi u stomaku i nadutost.

VAGA

Odlično ste raspoloženi i okrenuti ste rešavanju poslovnih problema, danas vam sve ide od ruke. Nije vam lako da pokažete svoja iskrena osećanja ali ćete u nekom trenutku to morati da uradite. Napetost u mišićima je naglašena.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni situacijom koju imate na polju posla. Nervozni ste i želeli biste brze promene. Nastupilo je manje zahlađenje u odnosu koji imate sa voljenom osobom. Nezadovoljni ste zbog toga. Problemi sa osetljivim grlom.

STRELAC

Potrebno je da promenite svoje viđenje stvari. Ako želite nova rešenja na polju posla, menjajte ugao gledanja. Svesni ste svih problema koji su nastali u vašoj emotivnoj vezi ali i dalje ne želite da odustanet. Problemi sa infekcijama.

JARAC

Moguće je da imate neke komplikacije i otežanja na ovom polju, iako se niste tome nadali. Vašem partneru teško pada distanca koja vlada među vama već neko vreme. Potrebno je da mu se više posvetite. Nemate probleme sa zdravljem.

VODOLIJA

Budite malo otvoreniji u komunikaciji sa saradnicima i ukažite im na promene koje smatrate neminovnim. Moguće je da planirate da priđete osobi koja vam se dopada. Povoljan je dan za početak veze. Problemi sa očima.

RIBE

Rešili ste da date sve od sebe kako bi na polju posla ostvarili napredovanje u kraćem vremenskom roku. Tokom današnjeg dana ćete imati nova ljubavna dešavanja sa osobom koju poznajete od ranije. Urinarni trakt vam je osetljiv.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top