„Mnogo puta su mi rekli da NEĆU IMATI DETE“: Dragana Džajić će uskoro postati mama, a ovo je BOLNA ISTINA o njenoj borbi

instagram

Poznati

„Mnogo puta su mi rekli da NEĆU IMATI DETE“: Dragana Džajić će uskoro postati mama, a ovo je BOLNA ISTINA o njenoj borbi

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko meseci dobiti sina. Međutim, lepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

Dragana i Miloš su odmah nakon venčanja saznali da će postati roditelji.

– Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete – počela je svoju ispovest Dragana za magazin „Story“.

– Mnogo puta dobijala sam „ne“ kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe – iskreno je ispričala.

Dragana je dodala da ona i Miloš još nisu odabrali ime za naslednika, ali da će sigurno izbor pasti na neko srpsko ime jakog značenja.

O glamuroznoj svadbi Dragane i Miloša pričalo se danima. Tačno 250 zvanica je u jednom beogradskom elitnom hotelu uživalo do ranih jutarnjih časova, a porodice Džajić i Ivanović bile su domaćini brojnim prijateljima kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Dragana Džajić blistala je u dve venčanice i dok je prvu sama kreirala, a haljina je imala šlep dugačak četiri metra, druga je bila nešto svedenija.

Mlada nije skidala osmeh sa lica, a otac Dragan Džajić i Branka Džajić bili su najponosniji te večeri. S druge strane, Miloš Ivanović bio je odlično raspoložen i čitavo veče je igrao kako sa svojom emotivnom partnerkom, tako i sa trudnom sestrom Anom Ivanović.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top