Dragana Tripić pred smrt na Fejsbuku objavljivala citate poznatih glumaca i psihologa

Poznati

Dragana Tripić pred smrt na Fejsbuku objavljivala citate poznatih glumaca i psihologa

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala „Pink.rs“ obesila, pronašla je njena ćerka. Mnogi Draganini prijatelji naveli su da nisu znali da li se ona suočavala sa određenim problemima, a novinarka je poslednjih meseci na društvenim mrežama često citirala poruke koje se odnose na lečenje duše.

Mnoge javne ličnosti oglasile su se nakon ove tragične vesti i prokomentarisale su za domaće medije da, iako su Draganu poznavali godinama, ništa nije ukazivalo na to da ima neke nepremostive probleme.

Međutim, Dragana je poslednjih meseci na svojim društvenim mrežama objavljivala citate poznatih glumaca, ali i psihologa.

Dragana je tako citirala Boru Tododorića, ali i Nebojšu Glogovca.

– Mi smo i zaslužili da živimo u mraku, ja ne znam koji narod više pljuje sunce od nas, te sunce žarko, sunce krvavo, sunce kalaisano. Uz sunce psujemo još i Boga, lebac i majku. Čemu može da se nada narod kome su obične psovke sunce, Bog, lebac i majka – piše u jednom od citata Bore Todorovića koji je Dragana Tripić podelila na svom Fejsbuku.

Dragana Tripić

 

– Čovek se voli dok je živ, jednom kad umre, niti mu treba ljubav, niti reči utehe – piše na fotografiji koju je podelila.

Dragana TripićDelila je i fotografije i citate ruskog psihologa Sergeja Lazareva, te fotografija koju je podelila 21. juna ove godine na sebi ima oznaku „Ozdravljenje duše“.

Podsetimo, Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju „Zvezde Granda“.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa „Dvor“ koji se emitovao na TV „Pink“.

Tokom prve i druge sezone „Zadruge“ gostovala je u emisiji „Pitanja novinara“.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top