DRASTIČNO SMRŠALA, BLISTA OD SREĆE: Pevačicu posle razvoda niko ne može da PREPOZNA, svi tvrde da izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)

Poznati

DRASTIČNO SMRŠALA, BLISTA OD SREĆE: Pevačicu posle razvoda niko ne može da PREPOZNA, svi tvrde da izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)

Pevačica ne skriva osmeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je drastično smršala

Adel (31), pevačica poznata po svom anđeoskom glasu, nakon razvoda od supruga Sajmona Koneckog, drastično je promenila svoj izgled, a mnogi se slažu da je lepša nego ikad.

Pevačica ne skriva osmeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je drastično smršala, a na tome je radila godinama. Na proslavi rođendana njenog prijatelja i kolege Drejka, Adele je zablistala u nikad mršavijem izdanju.

Najnovijim fotografijama pevačica je potvrdila da ne misli da stane u skidanju kilograma pa je tako pokazala javnosti da je spremna na promene.

Adel je za svoj izgled dobila pregršt komplimenata, a svi dele mišljenje da joj je prijalo to što se posvetila sebi. Naporni treninzi u teretani i novi režim ishrane su se očigledno isplatili.

– Ranije sam plakala, ali sada se znojim – poručila je Adel na Instagramu.

Pevačica koja je osvojila 15 nagrada Gremi nakon pet godina veze udala se 2016. godine za 45-godišnjeg Sajmona i s njim dobila sina Anđela. Nakon što je njihovom braku došao kraj, Adel je odlučila da se posveti sebi, što je rezultiralo novim izgledom i pronalasku nove ljubavi sa tridesetsedmogodišnjim reperom Skeptom, s kojim vezu još uvek nije zvanično potvrdila.

View this post on Instagram

Summer 2019 💫

A post shared by Adele (@adele) on

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top