POZNATA BLOGERKA IZGUBILA NAJTEŽU BITKU: Porodica mlade Instagram zvezde saopštila tužne vesti, a njena poslednja objava tera SUZE NA OČI (FOTO)

instagram

Poznati

POZNATA BLOGERKA IZGUBILA NAJTEŽU BITKU: Porodica mlade Instagram zvezde saopštila tužne vesti, a njena poslednja objava tera SUZE NA OČI (FOTO)

Dvadesetčetvorogodišnja blogerka izgubila je životnu bitku

Džejda Meken (24), influenserka i blogerka koja se proslavila zahvaljujući brojnim pratiocima na društvenim mrežama, preminula je nakon duge i teške bolesti

Na vrhuncu popularnosti, Džejda je objavljivala fotografije vezane za zdrav život, modu i lepotu, ali joj je onda dijagnostikovan leiomiosarkom, redak oblik raka mišića. U to vreme završavala je fakultet, a tom periodu je i njenom ocu dijagnostikovan tumor prostate.

O svojoj borbi s rakom ova hrabra devojka je pričala na društvenim mrežama, a u četvrtak je njena porodica saopštila tužnu vest. Džejda je preminula mirno i u snu, sa samo 24 godine.

Poslednju fotografiju objavila je u septembru, a pored nje je napisala da je naučila nešto iz toga što izgubila kosu i dobila kilograme tokom lečenja.

– Ja sam i dalje ljubazna. Ja sam i dalje hrabra. Ja sam i dalje darežljiva. I dalje sam ja ja, a ono što je spolja ne čini ono što sam ja – napisala je.

Džejda je u jednom intervjuu rekla da je potražila pomoć lekara kada je napipala kvržicu na području karlice, za koju je prvo mislila da je cista.

Insistirala je na tome da lekari obave sve pretrage nakon što je kvržica nastavila da raste, jer su joj posle prvih šest poseta pripisivali antibiotike.

Na kraju je laboratorijska analiza pokazala da ima neizlečivi oblik raka od kojeg je nažalost i preminula.

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top