Ana Nikolić pozirala sa bakom koja je HIT: Ali je linija pevačice za nevericu

instagram

Poznati

Ana Nikolić pozirala sa bakom koja je HIT: Ali je linija pevačice za nevericu

Da je smršala, smršala je i u to se uverite čim vidite Anu Nikolić. Ali nije to jedini utisak, neizbežno pomislite i da je njena tranmsformacija jedna od najvećih koja se desila na domaćoj javnoj sceni u poslednjih nekoliko godina.

„Moja baka… ️Neko se prosto rodi kao dama… za razliku od nas nekih… koji moramo da učimo…“, napisala je Ana Nikolić na Instagramu pored slike na kojoj je sa veoma zanimljivo stilizovanom bakom.

Zna se da je Ana ljubav prema modi nasledila od mame Miljane koja pelni atraktivnošću, a jasno je sada da je u naklonosti pevačice prema „modnoj strani života“ i baka umešala prste.

Nego pogledajte kako Ana izgleda! Ne tako davno imala je znatno više kilograma. Pogledajte kako je izgledala njena transformacija!

Zasta jeste frapantna, najviše zbog brzine kojom je Ana izgubila nekoliko desetina kilograma. I da podsetimo, mi smo uvek bili na strani poznate mame dok je vodila nimalo laku bitku!

Nadamo se samo da je mršavljenje bilo prirodno i da je Ana uvek na umu imala brigu o zdravlju. Kada nju zanemarite, ni kilogrami (bilo minus bilo plus) više nisu bitni.

Izvor: Zena 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top