PRELEPA, SLAVNA I UVEK OMILJENA: Devojčica sa slike danas puni 52 godine, svet je OBOŽAVA, a sigurno ćete je prepoznati PO OSMEHU!

instagram

Poznati

PRELEPA, SLAVNA I UVEK OMILJENA: Devojčica sa slike danas puni 52 godine, svet je OBOŽAVA, a sigurno ćete je prepoznati PO OSMEHU!

Glumica koju mnogi obožavaju danas proslavlja 52. rođendan. Važi za jednu od najlepših, najtalentovanijih, a nesumnjivo i najpopularnijih u Holivudu!

Danas proslavljena holivudska glumica Džulija Roberts proslavlja 52. rođendan. Ova slavna dama je jedno od najzvučnijih i najomiljenijih ljudi u svetu glume, a proslavila se ulogom u filmu Zgodna žena.

U svojoj karijeri bila je nominovana više puta za različite prestižne filmske nagrade, a Oskara je dobila za ulogu u filmu Erin Brokovič.

Roberts je imala nekoliko ljubavnih veza sa kolegama glumcima, kao što su Lijam Nison, Džejson Patrik, Kifer Saterlend i Metju Peri. 1993. godine udala se za pevača kantri muzike Lajla Loveta, ali rastali su se dve godine kasnije. Drugog muža Danijela Modera upoznala je 2000. na snimanju filma, dok je bila u vezi sa glumcem Bendžaminom Bretom, a on je bio oženjen drugom ženom.

Ubrzo su shvatili da su definitivno jedno za drugo, venčali su se 2002, a danas imaju troje dece.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top