Rada Manojlović rasplakala javnost potresnom pričom o pokojnoj majci (FOTO)

instagram

Poznati

Rada Manojlović rasplakala javnost potresnom pričom o pokojnoj majci (FOTO)

Od njene smrti prošlo je 15 godina, ali rane ne zarastaju.

Pevačica Rada Manojlović izgubila je majku Mirjanu pre 15 godina, kada je preminula nakon borbe sa opakom bolešću. Rada je tada imala 19 godina, a nikada nije krila da joj je majčina smrt najveći najteži životni gubitak.

Manojlovićeva se i dalje seća i pati za majkom Mirjanom, a svojevremeno je objavila staru porodičnu fotografiju i emotivnom porukom potresla javnost.

– Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo – napisala je tada Rada.

 

Rada je svojevremeno priznala kako se borila sa saznanjem da njena majka boluje od raka i kako je podnela njenu smrt.

„Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu – otkrila je Rada za „Glossy“ i dodala:

Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojoj mami. Naravno, i tatina uloga u mom uspehu je velika, i oboma sam im prezahvalna.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top