NESTALA SA SCENE Devedesetih su njene hitove svi pevali, ona se razočarala i napravila preokret: „PRONAŠLA SAM NOVI SMISAO“

Printscreen

Poznati

NESTALA SA SCENE Devedesetih su njene hitove svi pevali, ona se razočarala i napravila preokret: „PRONAŠLA SAM NOVI SMISAO“

Vesna Galiot Gala je prva srpska dens pevačica koja se se na našoj muzičkoj sceni pojavila devedesetih godina, tačnije 1994. i postala jedna od najpopularnijih.

2013.g. Februar. Vesna Galiot Gala – kućna varijanta :)HOME : )

Gepostet von Vesna Galiot Gala am Sonntag, 3. Februar 2013

I dalje se pamte njeni hitovi „Nedostajaćeš mi“, „Izaberi“, „Zlatna ribica“, „Budim se“, a Gala je i pored uspeha koji je imala rešila da se povuče sa scene.

– Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom – rekla je ona medijima svojevremeno.

U jednom trenutku je planirala da se vrati namuzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

– Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga… Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi – reka je Gala za „Kurir“.

Gala se inače muzikom bavila i pre nego što je doživela popularnost devedesetih, a danas joj se još uvek javljaju oni koji su na njenim hitovima odrasli.

– Meni su devedesete sinonim za zaljubljivanje. I danas kad te generacije kontaktiraju sa mnom, obično kažu: „Uz tvoju pesmu sam se prvi put poljubio, zaljubio, oženio ili udala.“ I iz tog razloga, pesme iz tog perioda se ne mogu zaboraviti.

Izvor: Blic

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top