PIJEM TEKILU I CRNO VINO — TIME POSTIŽEM RAVNOTEŽU: Viktorija Bekam iznela svoje tajne za negu kože i blistav ten

instagram

Lepota i zdravlje

PIJEM TEKILU I CRNO VINO — TIME POSTIŽEM RAVNOTEŽU: Viktorija Bekam iznela svoje tajne za negu kože i blistav ten

Viktorija je po prvi put otkrila sve tajne svoje rutine.

Slavna Viktorija Bekam odlučila je da sa svim damama sveta podeli svoju rutinu za negu kože i prirodan izgled. Ipak, tajna njene nege prilično je šokantna i potpuno se kosi sa onim što obično propagiraju poznate dame!

Naime, Viktorija kaže da blistav ten održava tako što, između ostalog, pije i alkohol!

Trudim se da budem zdrava i očekujem mnogo od same sebe i svog tela. Imam četvoro dece i puno radim, zato se trudim da živim zdravo, jedem svežu ribu, povrće i pijem puno vode. Ne kažem da se pritom ne zabavljam, pijem tekilu i crno vino, time postižem ravnotežu. Uz to je važno i vežbanje, ali zabavljati se uz to – jako je važno“, otkrila je Viktorija.

Šminku skidam svake večeri pre spavanja i koristim dobru hidrataciju. Nisam uvek imala dobru kožu, zato joj posvećujem puno pažnje. Ne samo koži već i prehrani, te neke osnovne stvari čine razliku. Osećam se dobro kako starim, ne trudim se da izgledam mlađe, želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. Želim da budem najbolja verzija same sebe i paziti to što imam. Ne želim ništa da menjam na sebi“, dodala je Bekamova supruga.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top