VENERA JE SADA U STRELCU: Period od 1. do 26. novembra za vas može biti i više nego POSEBAN — proverite i zbog čega!

pixabay.com

Lifestyle

VENERA JE SADA U STRELCU: Period od 1. do 26. novembra za vas može biti i više nego POSEBAN — proverite i zbog čega!

Ova Venera se ne da vezati i zadržati duže vreme na jednom mestu. Stoga, bilo kakva ljubomora ili posesivnost mogu narušiti odnose ili dovesti do prekida.

Od 1. do 26. novembra Venera će poprimiti osobine Strelca.

Privlače nas daljine i širine, sve što je novo, neistraženo i egzotično.

Zadovoljstvo i sreću pronalazimo na putovanju i u kontaktu s udaljenim osobama, sa strancima.

Imamo mnogo širu perspektivu kad su u pitanju odnosi i novac. Pomaže nam uverenje da imamo izbora. Težimo avanturi, slobodi, ne podnosimo stege i okove.

Uživamo u odnosima koji nam omogućuju da doživimo nešto novo i uzbudljivo.

Uživamo u društvu ljudi uz koje se možemo smejati, zabavljati, osećati opušteno, ali i naučiti nešto što će unaprediti kvalitet našeg života.

Ova Venera se ne da vezati i zadržati duže vreme na jednom mestu. Stoga, bilo kakva ljubomora ili posesivnost mogu narušiti odnose ili dovesti do prekida. Sloboda je ključna. Dopustite je sebi, ali i partneru.

Ima tu i mnogo idealizma. Tražimo nešto posebno i lutamo od jedne osobe do druge, dok to ne pronađemo. A onda se dogodi onaj presudan ‘klik’ i znamo da smo pronašli to što tražimo.

Tokom ovog tranzita Venere češće se mogu pojaviti i paralelni odnosi, odnosno dve opcije koje nam se čine jednako dobre. Neka bude spontano, uzbudljivo pa će vreme pokazati. Lov nam je često privlačniji od bivanja u vezi.

Iskrenost je ključna. Tražimo otvoreno i iskreno povezivanje i ne postavljamo sami sebi ograde i ograničenja.

Samci bi mogli pronaći ljubav u inostranstvu, drugom gradu, možda i s osobom koja ima slične religijske i moralne vrednosti kao i oni.

Uživajte u istraživanju ljubavi i odnosa s ovom Venerom i dopustite sebi da mislite, osećate da je moguće ono što želite ostvariti u svom intimnom životu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top