Dnevni horoskop za 3. novembar: Device, vreme je za veliku odluku!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 3. novembar: Device, vreme je za veliku odluku!

Ovan nema dobru komunikaciju s partnerom, Blizanci nemaju problema, Strelac preživljava velike promene na poslu

OVAN

Nije povoljan dan za promene posla ili za bilo kakvee drastične poteze ili odluke.Moguće je da sa partnerom nemate dobru komunikaciju i da ste zabrinuti oko budućnosti vaše veze. Mogući su problemi sa reumom.

BIK

Moguće je da pokušavate da ostvarite napredovanje ali da vam okolnosti to trenutno ne dopuštaju. Možete da očekujete susret sa osobom koja će želeti da ostvari jedan prisniji odnos sa vama. Izbegavajte cigarete.

BLIZANCI

Očekuju vas neke manje nesuglasice koje su vezane za posao. Pred vama je period neslaganja sa saradnicima. Delujete prilično hladno u kontaktu sa osobom koja pokušava da vam se približi. Ne bi trebalo da bude problema.

RAK

Nije povoljan dan za rešavanje bilo kakve papirologije. Velike su šanse da ćete imati neke komplikacije na ovom polju. Veoma ste zaljubljeni i stalo vam je do toga da voljenoj osobi pokažete osećanja. Odlično zdravlje.

LAV

Moguće je da se u nekim poslovima previše oslanjate na svoje saradnike a da vi lično ne preuzimate dovoljno inicijative. Pred vama je period promena kada je u pitanju posao. Mogući su problemi sa mokraćnim putevima.

DEVICA

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju vaše poslovno polje. Sve ukazuje na neke probleme i prepreke. Trebaće vam neko vreme da donesete konačnu odluku po pitanju vaše ljubavne veze. Povedite računa o sinusima.

VAGA

Imaćete naporan dan i neće vam biti lako da sa svim obavezama izađete na kraj i da se organizujete. Stabilna situacija sa na ovom polju vas raduje i zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati razne nestabilnosti i probleme na poslovnom polju. Novo poznanstvo vas uskoro očekuje. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate zanimljiva dešavanja. Problemi sa srcem.

STRELAC

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti okrenuti nekim promenama kada je u pitanju polje posla. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi spremnost da se posvetite vašem odnosu. Probava vam je veoma osetljiva.

JARAC

Lako možete da dođete do konflikta ili nesporazuma sa nadređenima danas, pa povedite računa o tome. Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam se pojavljuje sasvim spontano i iznenada. Muče vas problemi sa kašljem.

VODOLIJA

Promenljivo stanje koje vlada u vašem poslovnom okruženju može da bude prilično loše za vašu psihu. Uskoro ćete imati priliku da se upoznate sa osobom koja će vam pokazati iskrena osećanja i naklonost. Proverite štitnu žlezdu.

RIBE

Nemate dovoljno koncentracije i nije vam lako da obavite sve posloveu zadatom roku. Pojavila se nova osoba u vašem životu i sada niste sigurni kako da se postavite prema njoj. Više spavajte. Bićete zdraviji kada budete odmorniji.

Izvor: kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top