Kapa do poda, učiteljice! Majku oduševio komentar koji je ostavila ispod sastavka njene kćeri

Kuća i porodica

Kapa do poda, učiteljice! Majku oduševio komentar koji je ostavila ispod sastavka njene kćeri

Učiteljica je sastavak ocenila ocenom ‘odličan’, ali je ostavila i poruku koja će zasigurno motivisati učenicu da se nastavi truditi

Poslednjih nedelja u Hrvatskoj nastavnici štrajkuju. Nastavnici tvrde da su premalo plaćeni te da neće odustati od svojih zahteva. Razmišljanja javnosti su podeljena. Neki ih podržavaju, a neki smatraju da su im primanja i više nego dobra. No, kako štrajk odmiče, gomilaju se neodrađeni dani kao i gradivo pa je sve više roditelja koji brinu kako će se naposletku sve prelomiti preko leđa učenika odnosno dece koja će nastavu morati nadoknađivati ili subotama ili će im biti produžena školska godina.

Ipak, ova učiteljica iz Osijeka je svojim komentarom ispod sastavka učenice, pokazala kako dobar učitelj može itekako motivisati svoje učenike.

Fotografiju je na svom Facebook profilu objavila majka učenice uz komentar:

‘Kad ti dijete dođe iz škole i pokaže komentar učiteljice na sastavak kojeg je napisala, krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih učitelja koji potiču, motiviraju, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom životu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada djeci. Kapa do poda učiteljice!’

Učiteljica je, naime, sastavak ocenila ocenom ‘odličan’, ali je ostavili i poruku koja će zasigurno motivisati učenicu da se i dalje nastavi truditi.

Komentar učiteljice glasi:

‘Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene.’

Izvor: rtl

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top