ON TO ŽELI ODMAH: Deset stvari koje muškarci PRIŽELJKUJU

pixabay.com

Ljubav i seks

ON TO ŽELI ODMAH: Deset stvari koje muškarci PRIŽELJKUJU

Šta muškarci zapravo žele i šta je ženama potrebno? Kada je veza duga ili ste već u braku, potrebno je razbiti rutinu. To ćete uraditi tako što ćete se prepustiti svim onim stvarima koje ste želeli da probate a niste imali hrabrosti. Verujte i on to želi i uživaće.

Upali svetlo!

Većina žena razmišlja isto: brinemo se kako nam izgledaju grudi; vidi li on onaj celulit na guzi; jesmo li mu uopšte privlačne nakon toliko godina itd. Ali muškarci najčešće uopšte ne primjećuju fizičke mane na koje smo mi fokusirane, postaju ih svesni tek onda kad smo mi preokupirane njima ili ih ludački krijemo. Istina je da su muškarci jako vizualna bića, ali ono na što su oni fokusirani je naše kretanje tokom seksa. Prema tome, dozvoli mu da te vidi. Celu tebe.

Koristi usta!

Ok, ovo je malo predvidljivo za savet broj dva, ali ne možemo naglasiti dovoljno koliko muškarci vole oralni seks. Jedino što vole još više je – kad ga žena inicira! Tako da, kreni i iznenadi ga.

Budi glasna!

Ne predlažemo da odjednom poludiš u stilu porno zvezde, ali muškarci vole videti i čuti da uživamo. Svakako mu daj ohrabrenje i naglasi kad ti se nešto sviđa. Možda se pitaš koja je poenta uzdaha nakon silnih godina, ali ako se dovoljno opustiš, moglo bi te iznenaditi koliko će on dobro reagovati na seksi zvukove.

Seksajte se svugde osim u krevetu !

Muškarci sanjaju o seksu na različitim mestima. I to je super za tebe! Proširi svoje vidike i pronađi inspiraciju u različitim delovima vašeg stana ili kuće. To će ga jako uzbuditi jer neće očekivati da ga zaskočiš u kuhinji!

Uspori!

Svi smo se nekad našli u situaciji: umorna si i samo želiš što pre završiti s time. Ali usporeni tempo je najintenzivniji tempo. Muškarci vole kad mogu sve osetiti i kad imaju vremena za istraživanje. Primer, kod oralnog seksa uvijek je najbolje krenuti sporo, tako da ga jedva dodiruješ. Nakon početničkog izazivanja, biće će spreman za jači tempo.

Dopusti mu da bude dominantan!

Parovi najčešće upadnu u seks rutinu iz koje se teško izvlače – isto doba dana, isto mesto, ista pozicija. Ako tvoj muškarac ne radi neki aktivni potez da to promeni, učini ti to prva! Izvadi njegovu kravatu iz ormara, naredi mu da te zaveže, a zatim ga pusti da s tobom radi što god poželi… Imamo osećaj da nećeš požaliti.

Uradi nešto sa tabu liste!

Jedna stvar koju većina muškaraca potajno želi, ali se ne usudi pitati je – analni seks. Ovaj, gotovo zabranjeni čin te poverenje koje je potrebno da mu to uopšte dozvoliš, nešto je što muškarci jako žele probati. Ako nemaš ništa protiv eksperimentisanja i misliš da bi se tvom muškarcu to moglo svideti, predlažemo da započneš razgovor.

Ispuni mu fantazije!

Ponekad, sve što moraš uraditi je – pitati ga što želi. Baš kao što ne postoje dve iste žene istih želja, tako ni muškarci nisu svi univerzalno jednaki. A nisu ni njihove fantazije! Pitaj svog dečka kako izgleda njegova ultimativna seks lista želja i ispuni mu jednu. Ili nekoliko… Možda te želi videti u određenoj vrsti donjeg rublja ili ti biti potpuno podređen, ali dok ne pitaš nećeš saznati.

Uključi neku igračku!

Misliš da su seksi igračke samo za solo igračice? Netačno! Postoji puno igračaka koje su namenjene za parove. Možeš mu takođe prirediti i pravi mali seksi šou u kojem ćeš mu pokazati kako koristiš svoj novi omiljeni vibrator.

Slobodnije reči!

Ovo je tvoja prilika da mu pokažeš svoju kreativnu stranu. Postoji puno super seksi stvari koje mu možeš reći u krevetu, zbog kojih će ovo iskustvo biti puno uzbudljivije za oboje. Jer, budimo realni – nema ništa više seksi od žene koja zna šta želi i voli.

Izvor: srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top