Sa ŠLICEM DO KUKA izazvala je karambol u Sava centru, a sada je POKAZALA GRUDNJAK i prizor hipnotiše

instagram

Poznati

Sa ŠLICEM DO KUKA izazvala je karambol u Sava centru, a sada je POKAZALA GRUDNJAK i prizor hipnotiše

Jedna od najlepših i najperspektivnijih domaćih glumica jeste mlada Ivana Dudić, koju trenutno gledamo kao glavnu junakinju u hit seriji „Crveni mesec“, a uskoro ćemo je videti i u novim epizodama druge sezone serije „Senke nad Balkanom“.

Atraktivna 28-godišnjakinja nedavno je upravo na premijeri prve epizode „Senki nad Balkanom 2“ na Belom Dvoru podigla prašinu svojim seksepilnim izdanjem, dokazavši da je jedna od najhrabrijih srpskih glumica kada je reč o modnim izborima.

Ivana se na crvenom tepihu pojavila u crnom satenskom odelu sa detaljima od čipke i štrasa na reveru, koje je uparila sa šik crvenim potpeticama, a uz to je ponela i srebrnu torbicu.

No, jedan detalj i holivudskom maniru učinio je ovu kombinaciju vrlo smelom i svetskom – glumica je ispod sakoa nosila samo crni grudnjak!

Ovo nije prvo izazovno Ivanino izdanje i ono u kome je pokazala malo kože i donji veš – ona je krajem oktobra takođe napravila rusvaj na premijeru krimi-komedije „Ekipa“ u Sava centru.

Tada je blistala u raskošnoj vatrenocrvenoj toaleti sa ogromnim šlicem koji je akcentovao njene duge, izvajane noge, ali se tu nije zaustavila, već je ponela i dekolte do pupka.

Uprkos tome što je ova kreacija dizajnera Stefana Đokovića veoma provokativna, glumica je uspela da to iznese otmeno i bez trunke vulgarnosti.

Još jednu vrlo upečatljivu haljinu Ivana je ponela i 6. oktobra na premijeri serije „Crveni mesec“, kada se za njen autfit takođe pobrinuo gore pomenuti kreator. Ona je izgledala sjajno u raskošnoj tamnosivoj toaleti sa štrasom i providnim detaljima u donjem delu uz koju je uklopila šik zebrastu bundicu.

I dok je na gala proslavama uvek maksimalno doterana i u pažljivo izabranim izdanjima, u privatnom životu ona preferira kežual, ležeran stil i opuštena izdanja. No, transformacija iz urbane devojke u kraljicu crvenih tepiha joj očigledno ide od ruke!

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top