U izvođenju Irine Shayk i Halloween kostim je stajliš!

instagram

Poznati

U izvođenju Irine Shayk i Halloween kostim je stajliš!

Obučena kao Mini Maus,dok je njena ćerkica bila obučena kao mini verzija nje, privukle su značajnu pažnju šetajući juče ulicama Njujorka.

Čuveni američki praznik Halloween (Noć svih svetih) kod nas preveden kao Noć veštica, jedan je ne samo od najvećih praznika na ovom kontinetu, već i jedan od danas najpopularnijh na svetu.

Takođe, ovo je jedan od najznačajnijh porodičnih praznika.

Te, priliku da se maskiraju sa svojom ćerkicom Leom De Seine, nisu propustili ni Irina, ni Bradley – iako se par pre nekoliko meseci zvanično razišao nakon četiri godine veze.

Prva je to učinila ruska manekenka koja je sa ćerkom prošetala obučena u crvenu kratku suknjicu na bele tufne u spoju sa crnom blago transparetnom bluzom, crnim najlonkama sa zanimljivim dvostrukim tkanjem, ogrunuta crnim Burberry trench mantilom.

Crne uši sa crvenoom mašnicom na glavi su nosile i Irina i Lea, dok su im na licu bili nacrtani crni nosići i mišiji brkovi.

Izgledale su naravno apsolutno neodloljivo, a manekenka je iako kostimirana uspela ipak da istakne kako svoj lični stil, tako i prepoznatljivi seksepil.

Bradley se sa druge strane odlučio za potpuno ne stajliš varijantu i u paru sa preslatko ćerkicom obučen kao baka, nije izgledao ništa manje sjajno. U duhu praznika naravno.

Izvor: elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top