Dečak progovorio o simpatiji i osvojio srca svih na Balkanu

Printscreen

Zabava

Dečak progovorio o simpatiji i osvojio srca svih na Balkanu

Ljubav i raznorazne smicalice koje idu uz nju, isto padaju, pa i bole, imali vi pet ili 105 godina. Jednostavno, koliko god da smo mladi ili stari, kad srce „drnda“ u ritmu ljubavi, teško da možemo da ostanemo imuni kada druga strana malo udara čežnju. Pogledajte video gde je dečak pričao o simpatiji.

Pravi dokaz toga jeste jedan dečak koji je u razgovoru sa svojom mamom Ninom, koja je njihov razgovor objavila na Instagramu, otkrio da je njegova simpatija počela da ga ignoriše iako mu je stalno dozvoljavala da je grli, čak i na svom rođendanu.

– Ja ne znam šta je sa njom, ja joj ništa nisam radio… Uvek smo se voleli, a sad se ona kao pravi. Kad smo bili na njenom rođendanu, uvek sam je grlio.. Ne znam sad šta će joj to, kao da ne voli moje zagrljaje – započeo je on svoju ispovest.

Kad mu je mama rekla da ga njegova simpatija možda više nije zaljubljena u njega, ovaj mališan nije to prihvatao kao opciju.

– Sigurno je, naravno je zaljubljena, uvek smo bili zaljubljeni – rekao je on dodavši kako na to pitanje odgovor samo ona (simpatija) zna, te da je ona „otkinula“ a za njim, a ne on za njom, kao i da on ništa ne radi.

U komenarima ispod video snimka na društvenim mrežama, svi su se složili da su prošli kroz slične muke kao ovaj mališan, te i da je iako toliko mali, okusio i onu drugu, ne baš tako lepu, stranu zaljubljenosti. Takođe, bilo je i onih koji su mu davali podršku uz reči kako ga simpatija verovatno voli, ali da malo tvrdi pazar.

Izvor: blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top