Kejt i Megan kao nebo i zemlja: Da li se one uopšte viđaju? (FOTO)

Poznati

Kejt i Megan kao nebo i zemlja: Da li se one uopšte viđaju? (FOTO)

Vojvotkinje se pojavile isti dan, na dva različita događaja. Dok se Megan obukla za zimsko vreme, Kejt je prizivala proleće obučena samo u haljinici

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odali su počast staradalim u britanskom ratu na ceremoniji upriličenom u njihovu čast.

Megan se pojavila uz princa Harija, koji je nosio svoju ceremonijalnu uniformu.

Za ovu priliku Megan je obukla teget kaput i šeširić u odgovarajućoj boji dizajnera Filipa Trisija. Ispod kaputa je imala crnu haljinu i crne čizmice sa potpisom Vikotije Bekam, dok je struk naglasila crnim tankim kaišem.

Za to vreme, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža su se sreli sa onima koji su preživeli teroristički napad na Grenfel Toranj.

Kejt je za tu priliku obuka tamno plavu haljinu dugih rukava sa brošem u obliku maka, vrednosti oko 34 evra, koji datira iz Prvog svetskog rata. Isti broš nosila je i prošle godine.

Današnjim aktivnostima trebalo je da prisustvuje i Kamila, ali je izostala zbog zdravstvenih razloga. Naime, vojvotkinja od Kornvola je upravo preležala upalu pluća.

Svi su se nadali da će se poznati četverac zajedno pojaviti na događajima, međutim oni su odlučili da podele službene dužnosti. I dok se Megan obukla za zimsko vreme, Kejt je prizivala proleće u laganoj haljinici i salonkama. Da li se ove dve žene uopšte viđaju?

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top