Sloboda Mićalović u SPEKTAKULARNOJ haljini kakvu do sad SIGURNO niste videli (FOTO)

instagram

Poznati

Sloboda Mićalović u SPEKTAKULARNOJ haljini kakvu do sad SIGURNO niste videli (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih glumica poznata je po, iako fenomenalnom i vrlo upečatljivom, ipak jednostavnom stilu, pa je mnoge iznenadio interesantan komad u kojem se nedavno pojavila.

Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković nisu tipične zvezde — oni samo uživaju u svom poslu i nisu redovni gosti svečanih okupljanja i crvenih tepiha. Zbog toga je za Slobodine obožavaoce i modne sladokusce sjajna vest svaki put kada slavna glumica odluči da se pojavi na nekom od ovih okupljanja i oduševi na svojim stilom.

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je Mićalovićeva prisustvovala jednoj proslavi u Banjoj Luci. Jedna od najboljih i najuspešnijim domaćih glumica opredelila se tom prilikom za fenomenalan autfit: zelenu haljinu koja je spreda izuzetno kratka, a u zadnjem delu se širi u vidu plašta, zbog čega Sloboda odaje utisak princeze. U pitanju je komad zelene boje, i to u nijansi koja je ove sezone veoma popularna, a izdvaja se i jednako interesantnim gornjim delom. Naime, jedan rukav je dugačak i ima puf-efekat, dok su druga ruka i rame goli. Haljina je, uz to, sečena ispod grudi, zbog čega figura izgleda izduženije.

Još je zanimljivije kako je Sloboda ponela ovu haljinu. Naime, ona ju je obukla u kombinaciji s efektnim helankama koje naglašavaju njene savršeno izvajane noge, a tu su i jednostavne crne salonke.

Među prvima koji su se oglasili kada je glumica podelila na društvenoj mreži Instagram fotografije s ovog događaja bila je njena prijateljica i koleginica koju je upoznala na snimanju filmu Na mlečnom putu — Monika Beluči. Slavna Italijanka stavila je u komentar tri srca, a Sloboda joj se ljubazno zahvalila.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top