Kako izgleda ljubav kad prođe period zaljubljenosti

Printscreen/Instagram

Ljubav i seks

Kako izgleda ljubav kad prođe period zaljubljenosti

Zrela, istinska ljubav podrazumeva i one manje romatnične momente, podršku kada je teško. Umetnica Luong Thuy napravila je perfektne ilustracije prave ljubavi, male, značajne trenutke u vezi sa svojim dečkom koji su zapravo suština ljubavi.

Bez iluzija i ulepšavanja ona je predstavila svu istinu i značaj veze i ljubavi, kao i to šta dolazi nakon perioda zaljubljenosti.

„Inspiracija mi dolazi iz svakodnevnog života sa mojim dečkom. Priče koje ilustrujem su i priče o meni“, rekla je umetnika Luong portalu Bored Panda.

Pogledajte ilustracije i ukoliko ste zaboravili, prisetite se šta znači bezuslovno voleti.

Svakodnevne situacije sa njenim dečkom su simpatične i drage i pravi su „couple goals“.

Više od 30 ilustracija umetnica je radila oko šest meseci. Za jednu digitalnu ilustraciju potrebno joj je od dva do tri dana, u proseku.

Luong uživa da crta devojke koje su iskrene prema sebi i koje pokazuju prave emocije čak i kad su tužne. Njen stil je minimalistički – crta tako da svako može da razume i da se poistoveti sa sadržajem.

„Kroz ilustracije koje crtam pre svega želim da zabeležim lepa sećanja koja imam sa svojim dečkom. Takođe, želim da ljudi budu srećni i optimistični kada ih vide. Ponekad, neki od mojih pratilaca sa instagrama mi pišu svoje ljubavne priče i probleme koji ih prate. Nisam uvek u stanju da im dam pravi savet, ali sam uvek spremna da podelim svoje iskustvo sa njima, kako bi se osećali rasterećenije. Uvek me čini srećnom kada barem malo pomognem. Život je mnogo lepši kada u njemu postoji ljubav“, rekla je Luong.

IZVOR: noizz.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top