Dnevni horoskop za 11. novembar: Vodolija brzopleta; Ribe srećne; Strelac neka pripazi na sinuse; Ovan se mora pokazati na poslu

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 11. novembar: Vodolija brzopleta; Ribe srećne; Strelac neka pripazi na sinuse; Ovan se mora pokazati na poslu

OVAN

Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete značajan uspeh i pomak. Pred vama je povoljan dan za novo ljubavno poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas vodi ka vezi. Zdravlje je dobro.

BIK

Na polju posla ćete imati neke oscilacije i probleme u narednom periodu. Očekuje vas dosta nekih nelagodnosti. Ako ste slobodni nema još promena za vas na ovom polju. Zauzeti Bikovi se lepo slažu sa partnerom. Problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Možete da očekujete priliku da nađete neki novi, bolji posao kojim ćete generalno biti zadovoljni. Ljubavno polje vam je prilično promenljivo postavljeno i dosta toga vas na ovom planu sada plaši. Problemi sa cirkulacijom.

RAK

Moguće je da ste nezadovoljni situacijom na poslovnom polju i ne osećate se dobro jer niste još napredovali. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam uskoro pokazati da želi vezu sa vama. Osećate se generalno dobro.

LAV

Vama dolazi prilika da sklopite neke nove poslovne kontakte koji će vam biti prilično značajni. Pravite lepe zajedničke planove sa osobom do koje vam je stalo. Možete da uživate na kraćem romantičnom putovanju. Odlično se osećate.

DEVICA

Moguće je da će biti nekih neočekivanih promena na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je u prošlosti pokazivala da ima emocije ka vama. Moguća je vrtoglavica.

VAGA

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika da se zaposlite na radnom mstu koje će vam odgovarati. Nova ljubav vas očekuje veoma uskoro. Iako se tome ne nadate sada, nova osoba će vam se pojaviti. Proveravajte pritisak.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za polje zarade. Dan je odlično postavljen za razgovor sa voljenom osobom. Polako planirate zajedničku budućnost. Solidno zdravlje.

STRELAC

Na poslovnom putovanju vas očekuje poslovni uspeh. Možete da se nadate dobrim preokretima na ovom polju. Novo poznanstvo koje se desilo kod vas budi jaka osećanja. Spremni ste da se pokrenete. Pazite na osetljive sinuse.

JARAC

Na poslovnom planu ćete uspeti da ostvarite ono što želite i da budte zadovoljni postignutim rezultatima. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam biti značajna na duže staze u budućnosti. Pazite na višak kilograma.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti skloni brzopletim reakcijama kao i pravljenju grešaka na poslovnom polju. Rastrojeni ste i skloni pravljenju nesporazuma u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o osetljivim očima.

RIBE

Moguće je da imate utisak da sa saradnicima ne nalazite lako zajednički jezik i da vas dosta toga opterećuje. Moguće je da će vam se ukazati prilika da voljenoj osobi pokažete iskrena osećanja. Nesanica vas prati pa se ne osećate dobro.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top