Stefan Živojinović dobio BRAČNU PONUDU, a onda je usledio HIT ODGOVOR! (FOTO)

instagram

Poznati

Stefan Živojinović dobio BRAČNU PONUDU, a onda je usledio HIT ODGOVOR! (FOTO)

Stefan Živojinović miljenik je mnogih žena, zbog čega često dobija brojne komplimente na društvenim mrežama.

Mladi pevač Stefan Živojinović važi za jednog od najlepših na našoj estradi pa nije iznenađujuće što se devojke utrkuju koja će pre da privuče njegovu pažnju.

Naime, Stefan Živojinović je nedavno objavio fotografiju na svom profilu na Instagramu, a odmah je dobio i ponudu za brak.

– Oženi me – napisala je jedan od njegovih obožavateljki ispod fotografije, a onda je usledio odgovor jednog od Stefanovih pratilaca.

– Stanite u red, he, he – stoji u odgovoru.

Inače, Stefan je do nedavno imao devojku koju nije predstavio javnosti, a zatim je otkrio da je ponovo slobodan, kao i kakvu partnerku traži.

– Devojku nemam. Tražim nekog ko mi odgovara i ko je stvarno sa mnom. Treba da osetim da je to prirodno i da nije iz bilo kakve koristi, to je ono što mi zasmeta i na šta se ježim. Kapiram ja realnu stranu svega i moje pozicije, to je neka da kažem moja otežavajuća okolnost. Kad bude bila prava, predstaviću je i javnosti. Jako pazim na svoj imidž i na ugled, kada mi neka bude odgovarala i kada se budemo voleli, pokazaću je.

Podsetimo, Stefan Živojinović je ugovorio i Novogodišnji nastup i otkrio šta mu je najbitnije pored pevanja:

– Pored pesama nastupi su mi najbitniji. Što se mene tiče, to će vremenom imati pravu sliku. Jako mi je bitno kako zvučimo i kakvo je moje pevanje, trudimo se da bude sve bolje i bolje. Nedavno smo bili u “Kasini”, vlasnicima se svidelo kako mi to radimo, čak smo dobili da Novu godinu radimo baš tu. Prezadovoljan sam i to je neki pokazatelj da idemo ka dobrom putu – rekao je Stefan.

IZVOR: BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top