Pismo zahvalnosti mojim prijateljima: „Hvala što ste u svakom trenutku bili moj vetar u leđa“

pixabay.com

Lifestyle

Pismo zahvalnosti mojim prijateljima: „Hvala što ste u svakom trenutku bili moj vetar u leđa“

Hvala vam što ste me nasmejali kad sam bila potištena i osećala se kao da se moji dani provlače kroz istu priču iznova i iznova.

Uvek ću pamtiti šale koje ste uvežbavali samo da biste me razveselili, i brutalno iskrenu istinu koju ste mi dali kad sam ih trebala. Hvala vam što ste došli nepozvani u moju kuću i naterali me da izađem vani vikendom kad je sve što sam želela bilo spavati celi dan i ležati u svom krevetu.

Hvala vam što ste uneli boju u moj svet koji je polako postajao crno-beli, jer ste me uvek podsećali da agonija ne ide dobro uz moju ličnost i da vičete na mene da čuvam svoj srce. Hvala vam na svim zabavanim trenucima koje smo dijelili. Mislim da nikad neću naći istu grupu dobroćudnih prijatelja koji plaču na tužne filmove.

Hvala vam na satima koje smo proveli osvajajući svet. Nisam sigurna da ću ikad naići na tako divne, jake prijatelje koji se glasno smeju u u kafićima i ne mare za ledene poglede ljudi oko sebe. Hvala vam na avanturama koje su mi pomogle da dokažem sebi da sam jača nego što sam mislila.

Ne znam hoću li ikad sresti hrabre prijatelje kao što ste vi, koji rizikuju svoje živote sedeći na vrhu litice zbog dobrih Instagram snimaka, koji istražuju dubine okeana radi jedinstvenog iskustva, koji urone u nepoznate teritorije radi uzbuđenja.

Hvala vam što ste mi pokazali kako živeti nezaboravan život. Hvala što mi pružate isti osećaj kad izgovorite moje ime ili nadimak ispravno; iako je prošlo nekoliko godina otkako ste ga zadnji put izgovorili. Hvala vam što ste me učinili voljenom i raspoloženom nakon kratkog razgovora s vama.

Zbog vas sam shvatila da život nije samo u pronalaženju svrhe, u potrazi za boljom polovinom ili uspehom, već u potrazi za prijateljima koja će trajati celi život. Hvala vam što ste me vodili kad sam izgubila iz vida kuda idem.

Hvala vam što ste mi dali sjajan savet baš kad mi zatreba, grlili me dok nisam shvatila da nisam u pravu, za strpljivo slušanje kad sam bila frustrirana kako se moj život odvijao. Hvala, dragi moji prijatelji. Ne bih uspela doći ovako daleko bez vaše prisutnosti. Svi ste moji anđeli čuvari.

Uvek ću se sećati vaših lica, gde god da završim na ovom svetu ili u koju god situaciju upadnem. Svi ste vi moj glavni izvor sreće i moja inspiracija da se nastavim gurati napred. Hvala, dragi moji prijatelji.

Postali ste sastavni deo moga srca koji niko ne može zameniti. Zahvalna sam za svaku sekundu koju smo podelili jedni s drugima. Nemam pojma o tome šta je budućnost, ali postoji jedna stvar koja se neće promeniti: nećete biti zaboravljeni.

Pa, hvala vam, zaista, za sva vremena što ste bili moj dom.

InfoPult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top