Ništa nije slučajno: Nije bez razloga baš takav muškarac ušao u vaš život

pixabay.com

Ljubav i seks

Ništa nije slučajno: Nije bez razloga baš takav muškarac ušao u vaš život

Svaki muškarac, kojeg ste privukli, koga privlačite i budete privlačili, to je upravo za vas dostojan muškarac

Ako razumete svrhu čoveka u vašem životu, biće vam lakše da naučite da osećate ljubav prema njemu, jer kada postoji osvešćenost: da je čovek u mom životu – učitelj, tada sam mu ja zahvalana zbog toga. Nije bez razloga baš takav muškarac ušao u vaš život! Uostalom, ceo naš život je velika škola, a predmet izučavanja je samo jedan – ljubav.

​Preko muškaraca nam dolaze najvažnije, a ponekad i najteže lekcije, a specijalnost je jedna – Ljubav i prihvatanje sebe. Mi možemo dati drugom čoveku ljubav samo ako je posedujemo. Ne možemo dati drugome ono što ne postoji u nama. ​​

Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama. Nedavno sam čula od jedne žene da je spremna da se trudi samo zbog dostojnog muškarca … Čujete li sebe? Šta je dostojan muškarac? Svaki muškarac, kojeg ste privukli, koga privlačite i budete privlačili, to je upravo za vas dostojan muškarac.

Pojam „dostojan“ je veoma relativan, jer je svako dostojan svoga. Vi ste dostojni upravo toga koga privlačite. Ako privlačite samo slabiće ili mamine sinove, to nije ni loše ni dobro, to je samo činjenica. Činjenica koja pokazuje koga ste spremni da primite u svoj život danas i sada.

Muškarac koji dolazi u vaš život, ogledalno projektuje vaše unutrašnje probleme spolja. Ovo znanje možete koristiti da bi gledali sebe novim očima, očima sa strane. Hajde da razmotrimo najčešće situacije.

Ako je u vaš život ušao ljubomoran muškarac, treba da naučite da preusmerite svoju seksualnu energiju na kreativnu, pošto se nikada ljubomoran muškarac ne pojavljuje u život devojke koja nema problema sa svojom seksualnošću.

Kakve lekcije nosi sa sobom muškarac koji „diže ruke“? Ako je u vaš život došao tiranin, onda je vreme da naučite da slušate sebe, jer žene koje žive sa tiranima, su žene koje su potpuno izbrisale poimanje, šta su granice, i to ih je pretvorilo u žrtve. One se osećaju nesrećno, usamljeno i napušteno od svih.

„Muž tiranin, loše vreme, drugi imaju sreće u životu, a mene očigledno vređaju, moja sudbina je takva, da trpim i patim.“ U skladu s tim, muškarac ili stavlja ženu na pravo mesto svojim ponašanjem, ili uči ženu da poštuje sebe, obnavlja strukturu njene ličnosti, naglašava program „žrtve“, uči je da postavi granice i da zna da čuva sebe.

Drugi muškarac jednostavno ne može da nauči takvu ženu da počne da sluša sebe. Žrtva mora da doživi veliki bol, da bi na kraju poželela da promeni nešto u svom životu. Ako vam je došao muškarac, alkoholičar, zavisnik, on nije tek tako došao u vaš život. I vi ste ga iz nekog razloga izabrali.

Da bi prošli neku važnu lekciju. Čemu vas uči takav muškarac? Razmislimo kako se žena ponaša u takavoj vezi: ona ili mu stalno „pridikuje“ i na taj način ubija u korenu svu njegovu muškost, ili se nalazi u stanju „jadnice“, njoj se najmanje od svih posrećilo u životu, i svi su joj krivi.

I muž pije, i nema se para, i deca su nemarna. Solidna beda – tuga. Shodno tome, takav muškarac uči je u prvom slučaju – ženstvenosti, „signališe“ joj da – ona ​​ubija svoju žensku prirodu, ili neki važan deo sebe, kao što on ubija sebe alkoholom /narkoticima i beži od stvarnosti; ili u drugom slučaju, uči je da voli sebe, poštuje, pre svega sebe, uči je odrastanju i umeću da preuzme odgovornost za svoj život i za zbivanja koja se dešavaju u njemu.

Ako je u vašem životu – mamin sin, bezvoljni, slabi gospodin, vi očigledno pripadate toj kategoriji žena koja ne ume da prepusti uzde upravljanja u ruke jačeg pola. Vi sve odlučujete, vi sve znate bolje od bilo koga drugog, i svakoga menjate. Ne primećujete, da većina vaših skandala nastaje zbog toga što želite da promenite čoveka, i nikad njega ne slušate. Da, i sada ćete to poricati.

Ako je u vaš život ušao čovjek koji vas hrani obećanjima, on se večno zabavlja sa prijateljima na najzabavnijim mjestima grada \ planete, on lepo govori, a vi ste zaljubljeni u njegov slog, u njegov stil, u njegov način života i uživate u tuzi “ dobro, kad ćeš se smiriti, kada ćemo biti zajedno i spokojno živeti. “ Odgovor je: nikad. Takav čovek je došao u vaš život da vam kaže: „Počni da ceniš sebe!“.

„Zašto si zadovoljna da igramo po mojim pravilima, i spremna celo vreme da se prilagođavaš? Ja sam nestao dva meseca, a ti me i dalje primaš, jer sam te nahranio finim rečima? Tebe ne cene. Pošto se prilagođavaš meni, čak kada u tvoj život uđe dostojan muškarac koji će te zavoleti svim srcem, nakon nekog vremena će prestati da te ceni, jer je u tvom umu založena navika da se prilagođavaš. “

Takvih scenarija iz odnosa može se navesti još mnogo, ali hajde da se vratimo na početak članka. Šta znači: „Ja ću truditi samo zbog dostojnog čoveka“? A priori, ne bi trebalo da se trudite za nekoga i ne zbog nekoga, jer je u pitanju vaš vlastiti razvoj, već da se trudite u bilo kom odnosu samo za sebe.

Ako postoji muškarac u vašem životu, zapitajte se iskreno, zaslužujem li ja drugog? Voljeni čovek – nije taj sa kim možete da uživate 100% vremena. Voljeni čovek je taj zbog koga ste spremni da prevazilazite teškoće i menjate se. Taj koga prihvatate potpuno, bez ostatka!

Izvor: infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top