DEJANU PANTELIĆU SU ĆERKA I SIN OBOLELI OD DIJABETESA: Lana došla kod oca u emisiju, a njena poruka kako da se BORITE SA ZDRAVLJEM će vas RASPLAKATI!

Printscreen/Prva

Poznati

DEJANU PANTELIĆU SU ĆERKA I SIN OBOLELI OD DIJABETESA: Lana došla kod oca u emisiju, a njena poruka kako da se BORITE SA ZDRAVLJEM će vas RASPLAKATI!

Dejan Pantelić otkrio je da se njegova deca bore sa dijabetesom, a ugostio je ćerku Lanu.

Voditelj je napunio 50 godina, a danas je ujedno i Dan borbe protiv dijabetesa. Lana Pantelić je otkrila kako se bori proti dijabetesa, pa i kako su deca u školi prihvatila njenu bolest.

„Nisu mislili da mogu da im prenesem, nisu se plašili, bilo im je interesantno jer nikada nisu to videli, nisu ni znali pojam dijabetesa, a onda sam im ja objasnila“, rekla je Lana, pa se nadovezao njen otac.

„I Lana i moj Vukašin imaju sreće, ali dosta dece imaju problem sa zadrikivanjem. Nema loše dece, ima samo loših roditelja, moramo da edukujemo roditelje“, izjavio je Dejan, pa je Lana pokazala i insulinsku pumpu koju koristi kao dijabetičar, a apelovano je da se deci daju i nove pumpe zatvorenog kruga koje same regulišu nivo čećera u krvi i koje bi im olakšale život.

„Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada ima takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: „Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tata Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest“, izjavila je ona u „150 minuta“.

„Ne znam da li se sudbina poigrala sa našim života ali zamislite da imate rođendan na Svetski dan dijabetsa, a imate kod kuće dvoje dece koji imaju dijabetes. Ono što ja hoću da poručim roditeljima bez obzira što je knedla uvek u grlu kada je u pitanju ovaj današnji dan – jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice“, priznao je Pantelić.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top