Dnevni horoskop za 19. novembar: Jarac danas može da odmori, Ovan uživa u ljubavi, Strelac ulazi u novu ljubavnu vezu, Blizanci zadovoljni

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 19. novembar: Jarac danas može da odmori, Ovan uživa u ljubavi, Strelac ulazi u novu ljubavnu vezu, Blizanci zadovoljni

OVAN

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva sada vas očekuje prilika da nađete kompromis. Lepo se slažete sa voljenom osobom i uživate u trenucima koje provodite zajedno. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

BIK

Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku i da ćete se kasnije zbog toga kajati. Današnji dan je povoljan po pitanju ljubavi. Pred vama je dosta nekih lepih promena. Skloni ste prehladi.

BLIZANCI

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, možete da očekujet da će vam sudbina biti naklonjena. Izuzetno zanimljivo poznantvo je ispred vas kao i povoljna prilika za započinjanje nove veze. Nema problema sa zdravljem kod vas.

RAK

Obaveze vam se gomilaju i nije vam lako da sve zadržite pod svojom kontrolom danas. Svesni ste da situacija između vas i voljene osobe nije dobra ali ne znate na koji način da je promenite. Mogući su problemi sa nesvesticom.

LAV

Danas vam uspeva da ostvarite sve svoje poslovne planove. Nalazite rešenje za sve probleme. Iako vam se činilo da ste našli idealnog paartnera otkrićet da je ipak u pitanju osoba koja vam ne odgovara sasvim. Moguća je vrtoglavica.

DEVICA

Moguće je da ostvarite poslovnu saradnju koja će se kod vas pokazati kao vrlo važna na duže staze u budućnosti. Uživate u svojoj slobodi i niste spremni za početak neke nove ljubavne veze trenutno. Mogući su problemi sa stopalima.

VAGA

Povoljan je dan za rešavanje nekih administrativnih pitanja kao i za bilo kakve sudske postupke. Ljubomora vas izjeda u ovom periodu i odnos sa voljenom osobom postaje prilično loš zbog toga. Skloni ste upalama.

ŠKORPIJA

Danas vam rešenje nekog problema dolazi sasvim lako i neočekivano. Sreća će biti na vašoj strani. Provešćete romantičan dan sa voljenom osobom. Očekuje vas prilika za neki lep ljubavni razgovor. Posetite lekara radi kontrole.

STRELAC

Iako imate jako mnogo obaveza to vam ne predstavlja problem jer ste spremni da se posvetite poslu. Uskoro ćete ući u novu vezu sa osobom koja će vam pokazati da želi nešto ozbiljno. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

JARAC

Danas nećete biti toliko zauzeti kao inače i uspećete da nađete malo slobodnog vremena. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno i osećate se dobro pored njega. Imate puno pozitivne energije u sebi.

VODOLIJA

Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom je današnji dan jako povoljan na polju finansija. Spremni ste za važne odluke sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljan period. Dobro se osećate.

RIBE

Došli ste do prezasićenja i spremni ste da menjate posao. Osećate da vam je promena neophodna. Možete da očekujete da ćete upoznati osobu koja će vam biti veoma značajna na duže staze u budućnosti. Sinusi su vam osetljivi danas.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top