„NISAM DRUGAČIJA OD VEĆINE MAJKI“: Nataša Bekvalac se rasplakala u emisiji, a ni vi nećete ostati ravnodušni kad vidite povod

instagram

Poznati

„NISAM DRUGAČIJA OD VEĆINE MAJKI“: Nataša Bekvalac se rasplakala u emisiji, a ni vi nećete ostati ravnodušni kad vidite povod

Muzička zvezda i jedna od najlepših Srpkinja je pre svega majka očarana svojim devojčicama

Nataša Bekvalac rasplakala se u „Glamuru“, a ovaj prizor iznenadio je mnoge, iako su gledaoci već imali prilike ranije da gledaju kako pevačica plače u emisijama, povodom rastanka od Danila Ikodinovića. Ovog puta razlog su bile njene ćerke.

Naime, pevačica je gledala pripremljeni prilog o odrastanju svojih ćerki Hane i Katje, napravljen na osnovu njenih objava na društvenim mrežama, u kombinaciji sa dečjom pesmicom, a onda emociju nije mogla da sakrije, pa je zatražila i da prekinu snimanje emisije na neko vreme, što se nije desilo.

– Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da grešim. Posebno se to odrazilo na Hanu jer sam osećala preteranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Posle sam shvatila da to nije dobar način. Decu treba pustiti da se upoznaju sa svetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvek tu da zaštitiš dete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za decu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju – ispričala je Bekvalčeva.

– Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dete… – pokušala je da izgovori pevačica, ali su joj reči zastajale u grlu.

– Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, verujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosetljivija! Osetljiva sam kada na video-pozivu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gde sam ja s njima sama – ispričala je Nataša u pomenutoj emisiji.

BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top