VELJKO ODABRAO IME ZA SINA, CECA U ŠOKU: Ovako će se zvati I NIKAKO DRUGAČIJE!

instagram

Poznati

VELJKO ODABRAO IME ZA SINA, CECA U ŠOKU: Ovako će se zvati I NIKAKO DRUGAČIJE!

Naslednik folk zvezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sledeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

– Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši – ispričao je Veljko.

veljko

Pol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi:

– Ako bude sin, zvaće se Željko – odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da „Bogdana i on idu bar do petoro dece“!

Bogdana je takođe van sebe:

– Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača – rekla je buduća majka, koja je juče uradila test, koji je pokazao da je u drugom stanju.

Bogdana je u četvrtoj sedmici trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.

– Presretna sam, ovo je veoma lepa vijest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne znam da opišem ovaj osećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti – napisala je Ceca na instagramu.

Alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top