ĆERKICA JE IMALA SAMO 50% ŠANSI DA PREŽIVI: Bojan Leksington progovorio o NAJSTRESNIJEM periodu u životu, a njegove reči svakoga će POTRESTI

instagram

Poznati

ĆERKICA JE IMALA SAMO 50% ŠANSI DA PREŽIVI: Bojan Leksington progovorio o NAJSTRESNIJEM periodu u životu, a njegove reči svakoga će POTRESTI

Danas su on i njegova prelepa supruga srećni roditelji dva mala anđela, ali u trenutku kada se ćerka Anđelina rodila, preživeli su pakao.

Bojanu Vaskoviću, frontmenu „Leksington benda“, pre nekoliko dana rodio se sin Mihajlo, a supruga Aleksandra i on već imaju ćerkicu Anđelinu.

Međutim, ona je rođena prevremeno, o čemu je pevač sada iskreno progovorio.

„Šta da se radi, prošli smo kroz to, hvala Bogu da je na kraju sve baš onako kako treba, zahvaljujući doktorima i samom Bogu, da je sve ok i da je ona jedno potpuno zdravo dete koje ima srećno i zdravo detinjstvo. Bilo je zaista stresno, to mi je najstresniji period u životu“, rekao je Bojan.

„Kod sve dece koja se prevremeno rode je problem taj što se ne razviju pluća do kraja. Neka deca su imala krvarenja u mozgu, neka deca imaju bronhoplumalnu displaziju, ona je konkretno to imala, ali se hvala Bogu izukla. To je jako rizično kada se deca rode. Kažu da su šanse za preživeti 50:50, na osnovu nekih statistika. Ali, eto, hvala Bogu, naša neonatologija je jedna od najboljih u svetu. Zaista su posvećeni doktori bili, zahvaljujući njihovoj borbi i samim klincima, konkretno u ovom slučaju moje Anđeline, zahvaljujući njihovoj borbi za život pobedila je sve te nedaće i izvukla se bez i jednog jedinog problema. To su takvi problemi, doktori vam direktno sve kažu, oni ne smeju da pakuju u mašnu i da vam govore nešto što nije istina, moraju da kažu tačno i konkretno stanje. Jedan dan dođete i kažu vam neku lepu vest, a drugi dan dođete i kažu: „Predaje se“. To je jako stresno za sve roditelje, ali prođe se kroz sve, kad prođu godine, malo se i zaboravi, malo se potisne. Svaki put kad se setim toga osetim težinu u stomaku, s obzirom na to da je zaista bilo teško“, završio je svoju ispovest Bojan Vasković.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top