„JEDNO VREME SAM SE DVOUMIO, ALI KAD SAM TO VIDEO…“ Željko Joksimović otkrio šta je PRESUDILO da baš Jovana bude ONA PRAVA!

instagram/Printscreen

Poznati

„JEDNO VREME SAM SE DVOUMIO, ALI KAD SAM TO VIDEO…“ Željko Joksimović otkrio šta je PRESUDILO da baš Jovana bude ONA PRAVA!

Željko i Jovana Joksimović važe za jedan od najskladnijih parova, ali malo su poznati detalji sa samog početka njihove veze.

Popularni par Jovana i Željko Joksimović već godinama uživaju u skladnom braku, a kako je pevač otkrio, u njihovoj ljubavi presudila je upravo njegova muzika. Na početku njihovog zabavljanja Jovana ga je provozala, a ono što se tada dogodilo Željko prepričava kao anegdotu.

– Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD, to je bilo to – kaže Željko, dok Jovana sa širokim osmehom na licu dodaje:

– Slušam samo Željka!

Jovana Joksimović je priznala da, i pored toga što obožava da sluša muziku, nema sluha, i dodala da su naslednici talenat povukli na oca.

– Sluha nemam, ali volim muziku – kaže Jovana, dok Željko kroz osmeh dodaje:

– Ali su deca, srećom, muzikalna!

– Deca su na Željka – zaključila je lepa voditeljka.

BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top