„Više od svega smo želeli dete, ali to nije bilo izvodljivo“: Jelisaveta je dugo ćutala o TEŠKOJ BORBI i njene reči odmah treba da pročitate

instagram

Poznati

„Više od svega smo želeli dete, ali to nije bilo izvodljivo“: Jelisaveta je dugo ćutala o TEŠKOJ BORBI i njene reči odmah treba da pročitate

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić pre devet meseci dobili su ćerku Petru, a glumica je sada otvoreno progovorila o borbi koju je vodila kako bi ostala u drugom stanju.

Jelisavetin put do trudnoće nije bio lak, a ona je svoje iskustvo javno podelila kako bi dala podršku i drugim ženama koje prolaze kroz isto.

– Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan – ispričala je glumica za magazin „Hello“.

Porodica Teodosić odnedavno živi u Bolonji, zbog Miloševog profesionalnog angažmana, a Jelisaveta kaže da se još privikava na život u Italiji.

– Tek kada u kuću uneseš biljku možeš da kažeš: „Ja ovde živim“, a biljku još nemam. Šalu na stranu, skućili smo se, ali trebaće mi još neko vreme da se naviknem da je to sada naš dom – istakla je ona kroz smeh i dodala:

– Strašno nam je zanimljivo sklapanje nameštaja kod kuće i sve što taj proces prati. Mozganje i nadmetanje: „Ja ću, ne, ja ću, molim te, ja ću“, pa onda uzmem bušilicu i majstorišem.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top