DANAS ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO DA: A malo KO zna kako su se Veljko i Bogdana upoznali! ONA je GLAVNI krivac SVADBE VEKA!

Printscreen/Instagram

Poznati

DANAS ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO DA: A malo KO zna kako su se Veljko i Bogdana upoznali! ONA je GLAVNI krivac SVADBE VEKA!

Veljko Ražnatović danas se ženi izabranicom Bogdanom Rodić, a velika ceremonija organizovana je do detalja na najvišem mogućem nivou. Njih dvoje deluju jako skladno, a malo ko zna da je upravo Anastasija Ražnatović „glavni krivac“ svadbe decenije.

Naime, Veljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par.

Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik, prenosi Kurir. Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB „Rodić“ u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

– Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima – otkriva za Blic bliska prijateljica porodice Rodić.


FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Izvor: Alo  

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top