Ova reklama će vas rasplakati. Garantovano.

Printscreen

Kuća i porodica

Ova reklama će vas rasplakati. Garantovano.

Ova reklama će vas rasplakati. Garantovano.

Ne dešava se često da ispsujem kompaniju koja proizvodi čestitke, ali nakon ove predivne emocionalne ucene koja je zapravo njihova reklama za Dan majki, uputila bih im par pažljivo probranih reči.

Prevela: Saša Leper

Pa ovako: nisam zapravo ljuta što ste me pogodili ravno u dušu i što se moje majčinsko srce počelo grčiti. Trenutno sam zaista vrlo emocionalna… JER JE VAŠA REKLAMA najlepša, najužasnija stvar koju sam ikada videla! Raspekmezila sam se kao idiot kad sam je videla i odmah sam posegla za sladoledom da utopim svoja osećanja. Dobro, ok, čitavim pakovanjem karamel bombona, ali VOLELA BIH da sam imala sladoled.

AHEM. Mame, ono što vam pokušavam reći je da ćete OBOŽAVATI ovu reklamu… i možda je malo i zamrziti… jer je 100% TAČNA. Kao majka dece od 15, 12 i 8 godina, doslovno sam videla svoje trenutno stanje u životu u ovoj tako pronicljivoj reklami o tome kako svi -prvi- ubrzo postanu i -poslednji- i kako se taj prokleti krug života nastavlja vrtiti brzinom svetlost, sviđalo se to nama ili ne.

Kao neko ko već sada može samo da se priseća bebećih godina svoje dece, moram priznati da sam u potpunosti saglasna sa Holmarkovom emocionalnom ucenom. Neću vam reći da uživate u svakoj minuti, jer nije svaka minuta lepa. Ali hoću vam reći da ne poželite da išta od toga prođe. Uskoro ćete zagrljaje koji dolaze uz neprospavane noći zameniti neprospavanim noćima bez zagrljaja jer vam je dete izašlo samo i druži se sa nekim drugim tinejdžerom, a verovatno se i voze u nekakvom autu.

Mrzim govoriti klišeje, ali kada kažu da će stići i pre nego što mislite, dođavola, U PRAVU SU.

Stoga učinite uslugu sami sebi. Zgrabite maramice i nešto za grickanje (jer će vam trebati da pojedete sopstvene emocije) i pogledajte ovu reklamu. Obećavam vam, zahvalićete im. Naravno, nakon što ih dobro ispisujete.

A onda idite i izgrlite svoje bebe!

At Mother's Day we're reminded that nothing can prepare you for the day your children grow up, just like nothing prepares you for the day they finally understand how much you love them. #CareEnough

Gepostet von Hallmark am Sonntag, 5. Mai 2019

 

Izvor: Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top