Severina više neće živeti sa sinom: Starateljstvo je dobio Milan

instagram

Poznati

Severina više neće živeti sa sinom: Starateljstvo je dobio Milan

Sutkinja Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem, srbijanskim tajkunom, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta…

Pevačica Severina (47) i njen bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu, no bivši partneri nisu se pojavili.

U pravnoj bitci oko starateljstva za sina Severina je izgubila spor s Milanom.

– Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere – rekao nam je Milanov odvjetnik.

Kako doznajemo, mera stupa odmah na snagu. Severina će, saznajemo, viđati sina dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedelje naveče.

– Nemam nikakav komentar – rekao nam je Milan.

Sutkinja Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem, srbijanskim tajkunom, te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Severinini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na to da su protiv Popovića podneli kaznenu prijavu zbog povrede detetovih prava.

Vest je šokirala Severinu koja je jedva dolazila do reči nakon što je saznala da dečak odlazi kod oca, piše Jutarnji list.

– Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je gušeći se u suzama pevačica, piše Jutarnji list.

Izvor: 24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top