Nataša Bekvalac potresena nakon vesti o Severininoj drami

instagram

Poznati

Nataša Bekvalac potresena nakon vesti o Severininoj drami

Opštinski građanski sud u Zagrebu juče je doneo meru po kojoj će sin pevačice Severine Kojić ubuduće živeti sa ocem Milanom Popovićem, a brojne zvezde i dalje javno reaguju na ovu vest.

Dečak bi od danas trebalo da živi sa ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, koji je nedavno postao otac po treći put, a Severina će, prema za sada nepravosnažnoj odluci suda, imati pravo da dete viđa vikendima.

Brojne poznate ličnosti iz naše zemlje pružile su podršku Severini, a među njima je i Nataša Bekvalac, koja je i sama nedavno proživela porodičnu dramu, kada je bila žrtva fizičkog napada od strane supruga Luke Lazukića, svega 40 dana nakon što je na svet donela njihovo dete.

— Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena. I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo? Šta to treba da se desi?! — zapitala se Bekvalčeva.

Ona je istakla da ne zna detalje o samom sudskom procesu, ali da nema sumnje da je Severina divna majka.

— Ja ne znam kakav je taj proces bio, šta je dokazano, šta nije dokazano, ali ja poznajem Severinu i smatram je predivnom osobom. Sigurno da je takva i majka svog jedinca — zaključila je Nataša.

PINK

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top